Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

válasz Devid_81 #40784 üzenetére

Upsz, nem, tévedtem, tavaly elbuktam a csomagot, mert a potba amiből fizettem, elfelejtettem elég dosht rakni, és cancellálódott a csomag. Csak ennyire nem foglalkozok már vele, eszküzé.... ¯\_(ツ)_/¯
    Szóval ez a csomag élt 2019-2023 között. Ez alatt nem emeltek. £15 / hó volt, korlátlan hívás mindenhova, 5 giga net, de még ezt sem használtam ki, inkább a korlátlan pofázás miatt maradt meg.

Most £9 / hó van (12 month plan), 6 giga net (ebből talán ha egyet elhasználok havonta), korlátlan UK, 500 min internacionál pofázás. Látom ez a csomag már nincs is, £9-ért ugyanígy 20 giga net és csak 100 perc nemzetközi pofázás. Ami nekem van már csak 13.50-ért elérhető, de abban 30 giga net van.

Egy bajom volt vele, London 1-es zónában ahol sokan vannak néha elég lassú volt a net, gondolom crowded area prioritásban a lebara elég hátul van. Ez mondjuk még valamikor 2 éve volt, azóta amerre járok már mindenhol van wifi (melóhely, otthon, a köztes helyek nem igazán számítanak), így nem nagyon használom a mobilnetet. Youtube videókat szoktam nézni ami nagyobb adatforgalom, de azt meg inkább letöltöm telóra és offline megy (Newpipe).

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák