Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Ugy latom megint emelnek egy laza 10% ot az aram/gazon, en ma megprobalok atmenni Fuse fixed-re amig nem keso
...
-
addikt
-
aero.
veterán
válasz instantwater #41596 üzenetére
Nekem nem volt, de szvsz semmi extra teendőd. Bejelented az angol biztosítónál, leadod a másik fél adatait, ők egyeztetnek veled megfelelő idöpontot, megjavítják az autód és mész a dolgodra. Szerencsére ezek a dolgok sokkal jobban mennek, mint kishazánkban.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Volt már valakinek autós baleseti ügye külföldön?
Széphazánkban a parkolóban álló autónkba beletolattak.
Szerencsére megvan a tettes, és mindent elismert.
Bejelentve a biztosítójának, néhány nap múlva jön a kárszakértő.Az itteni szervíz szerint minimum 2 hét a javítás, mert kárszakértőre kell várni, tele van a szervíz napokra, és lehet, hogy alkatrészt kell rendelni külföldről.
Viszont néhány napon belül visszatérünk ködföldére, vár a Tanár néni.
Ezért angliában lesz javítva.
Szerencsére csak kisebb baleset, járóképes az autó.A kárbejelentésben közreműködő ügyintéző szerint a károkozó biztosítójának, a magyar Unionnak (Vienna Insurace Group) van angol partnere akin keresztül majd az angol szervíz elintézi az ügyet, és nekem nem kell előre kifizetnem, majd a magyar biztosítónál vernem az asztalt, hogy a magyarországihoz képest többször annyiba kerülő javítást fizesse ki.
Egyébként sem lennék köteles Magyarországon csináltatni, lehetnék átutazó is.
Volt már valakinek hasonló ügye?
-
-
t72killer
titán
válasz Apollyon #41593 üzenetére
Igen, Bp-en vannak fél kerületei, amiket skót falusi szemmel is rendben vannak. Az egy főre eső késelések száma kb pariban lehet a két fővárosban (London ugyebár majnem annyi lakossággal rendelkezik, mint Magyaro. Olaszliszkát és Felcsútot is beleszámolva), de persze ha ez koncentrálódik egyes kerületekre, az könnyen fullos no-go zónát jelenthet...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Apollyon
Korrektor
válasz t72killer #41592 üzenetére
Azért a linken lévő eset nem mindennapos, meg nem úgy néz ki, hogy kimész az utcára, és minden sarkon vernek valakit.
Mivel világéletemben Budapester voltam, azonkívül meg Londoner, van összehasonlítási alapom. London nagyságrendekkel veszélyesebb Bp-nél, főleg a nagy számú, különböző kultúrák keveredése miatt, például akik olyan országból jönnek, ahol teljesen természetes hogy a nők el vannak nyomva és semmi joguk sincs. Meg azért az sem elhanyagolható tényező, hogy Londonban nagyon sok a fehérgyűlölő rasszista néger, akik a BLM mögé bújnak, megfejelve azzal, hogy sokan full drogosak és kiszámíthatatlanok.Nyilván Bp. sem tökéletes, meg itt is vannak gondok, de itt nincs annyi ember összenyomorítva, mint a UK fővárosában. Persze el tudom képzelni, hogy számodra ez is vállalhatatlan a nyugis, csendes skót földeken.
Ellenben Bp-en is vannak csendes és zöld részek, plusz komolyan mondom, tisztább is Londonnál, pláne, hogy már a szemetet is vissza kell vinni, különben termékenként buksz 50 Forintot.Azért azt se mondom, hogy itt minden sokkal jobb és hogy mindenki költözzön haza, de a kanadai cikóknak is véget ér egyszer a jó világ, mint ahogy mindenki másnak is előbb-utóbb, bárhol is legyen globálisan.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
t72killer
titán
Aki Mo hazaköltözésen töri a buksiját, ITT talál elég érdekes sztorikat, melyek kb semmilyen médiába nem kerülnek be. Pl "Törölt felhasználó 2020. 02. 19. 10:13". Plusz egy docplayer-re feltöltött tanulmány is van a posztok között, kereső rátalál. Magyar Croydon...
Migatyánk persze, de a valós közbiztonsági állapotoknak nem árt utánanézni, gyanítom nem véletlen, hogy az egyik faluban a ránézésre jó állapotú házat is odaadnák 8M kemény magyar Ft-ért, a másikban a düledező vályogrettenetet 30 misiért már viszik is.
-
t72killer
titán
Nna ezek se bírnak magukkal: először évekig toljuk a "mindenkioperálja át magát alien-nemű egérré" sztorit, aztán meg vágjuk be a durcit full introvertált ruszkibérenc incel nácikkal.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz moleculez #41589 üzenetére
Nagyon kéne már egy 2008 kb a négyzeten...
Amúgy Mo-on is, simán képesek 200e£ feletti összeget elkérni nem a legjobban leszakadt helyek vmelyikén lévő házért.6 emelet bnyeg, galambdúc...
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
11misiért (mármint £) egy ablaktalan sötét lyuk, egy zsebkendőnyi dohányzó terasszal. Mert az kb arra elég.
Ebből gondolom max 300k a ház a többi a befektetési érték.[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
t72killer
titán
válasz sh4d0w #41586 üzenetére
Jókora szivatás, szabályozás híján a kereskedő jókorát spórol ezzel, mert persze a kínai műremekeknél itt is előfordul, hogy a minőséggagyításért felelős csapat elmérte és a czucc kicsivel gariidő előtt nyekken meg. Még jó, hogy rákérdeztem, mert persze Kínából újat(!, aminél ugye nem lebeg a kérdés, h miért is adják el valójában 5 hónap használat után?) rendelek vámmal uannyiért, arra meg legalább vmilyen garim van...
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
-
addikt
válasz moleculez #41571 üzenetére
Én variablen vagyok a Fusenál.
Ajánlom mindenkinek.
Olcsó, jó az app, gyors a chat support, és ha minden igaz green energyt tolnak a hálózatba.Amondó vagyok, hogy a szolgáltatók nem hülyék, és a fix ár az tartalmaz egy kalkulált kockázatot, hogy még véletlenül se járjanak rosszul.
-
addikt
-
addikt
válasz moleculez #41568 üzenetére
Rendben van, hogy reportálják, de mi alapján?
Kérnek majd NI numbert eBay eladó regisztrációhoz?Azt hiszem van valami évi 1000 font körüli allowance amig nem kell bejelentened extra jövedelmet.
Most bejelenti az eBay, de ha továbbra sem kell adózni utána az allowance alatt, akkor kb mindegy.
Felette pedig eddig is be kellett jelenteni és adózni. -
t72killer
titán
-
t72killer
titán
Mennyire általános itt, hogy használt de garis cucc esetén nem transzferálható a gari az új tulajra?
Műszaki cuccot vennék, konkrétan távcsőmechanika (tudom, vok elég hülye amatőrcsillagász hobbit űzni itt ): Januárban vette a kolléga, patika állapotban van - a blokkmásolattal rákérdeztem a boltnál, nem hajlandóak átírni a nevemre a garit. Így sajna le is mondtam a bizniszt, 1k+ értékű elektronikus ketyere gari nélkül azért izgalmas vállalkozás.
-
t72killer
titán
válasz moleculez #41573 üzenetére
Valszleg a kocsiban talált drogok + az akciózó kocsi értéke se éri el az okozott károk negyedét se... Eléggé facipőben jár errefelé a racionális kapitalizmus...
Majd fizet persze a biztosító (én...) - már akinek van biztosítása.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz moleculez #41571 üzenetére
TLDR: én még nem fixálok
Miután Putlerék nem nyomtak atomot a Kurszk-i tanyavidékre, lehiggadni látszanak a kedélyek és elkezdett ereszkedni a tőzsdei gázár. Én sztem már csak tavasz környékén kötnék. SzVSz a piac abban az állapotban van, hogy laaassan de folyamatosan azt realizálja, hogy húdejó, mégse fagyunk éhen és nem fogy el a gáz. Ennek a folyamatnak az alja felé érdemes fixálni, ami SZVSZ még odébb van.
Az áramot nem tudom, abban mindenféle ződ csavar van. Nálunk pl most húznak fel egy csodaszép szélkerékparkot, miután végeznek a területen lévő erdő tarravágásával. Ez ugye "óccó megújuló energia" lenne, csakhát sok fejsze csorbult ki abban a nagy favágósdiban, a helyi fődesúr sarcát is a fogyasztó fizeti, szóóval csudatudja...
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Addig is itt van egy kis Cobra 11 (ki emléxik még rá?!)
- rengeteg kérdésem lenne a látottakat illetően, a 3 kerekű R Rover, a lábon futó elkövető meg a lezúzott dolgokat illetően.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Szerintetek érdemes most fix contractot kotni energyre vagy várjak még ki?
-
t72killer
titán
válasz moleculez #41568 üzenetére
Pontosabban te, mint kisember perkálj szépen nekik. Ha offshore cégen keresztül tolsz 45 AirBnB kéglit, totál letarolva egy kisebb Corwall-i falut, akkor érdekes módon tudsz az éjszaka újraélesztést végző párodhoz képest ötödakkora %-ban adót fizetni... Csak az első 10misit kell valahonnan elkötni hozzá és pár pártfunkcival jóban lenni.
Munkahelyi fejlemény, hogy a fél év múlva esedékes fizetésnélküli szülői szabira nem engedtek el, egy kört futok a nagyfőnöknél, hogy ez csak valami technikai malőr / más rendszerben kell-e nálunk kérni, mint a normál szabit, vagy akkor most durcimorci van és legközelebb ügyvédnénivel jövök beszélgetni... Az időponthoz ragaszkodok, a telelés félbeszakítása önmagában elvinné egy havi nettómat.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz instantwater #41565 üzenetére
Meglepett volna, ha az új rezsim nem folytatja a neofeudális adósrabszolga-toborzást egy kis "ingyenpénzzel"
-
addikt
-
t72killer
titán
Argyll megye egyik hátsó bugyra ahol a legközelebni minimálbéres 4 óra shiftekkel operáló szerencsétlen "melóért" vagy 2 pint tejért fél órát kell vezetni. Ilyenor ugye az ember remélne legalább egy tengeri kilátást, de az se... A reportot író Surveyor nem tudom melyik wiszkifőzdéből szabadult...
-
opr
nagyúr
válasz t72killer #41562 üzenetére
Az, hogy ez így, ebben a formában felment 80k-ig, az már eleve totális agyfasz. Az, hogy ennél többet akarnak, az meg aztán már tényleg no comment kategória.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
t72killer
titán
Megnéztünk egy reális guide priceon árverésre kerülő "házikót", háát, kb mintha a mostani magyar ingatlanpiacon lennénk.
- TANYÁN van, de csak csórika midterrace. Egyetlen mutatója a vidéki létnek, hogy UKben óriásinak számító, kb 300m2 tiszta kertfelület tartozik hozzá, azaz végre lenne HELYÜNK kint.
- Szennyvízelvezetés - eztfigyeld: "lemegy az emésztőgödörbe, de vmi csoda folytán sose kell üríteni"
- Ivóvíz: örüjjé, nem kell vízdíjat fizetni: valami közös tartályból jön, amit 2évvel ezelőtt bevizsgáltak. De óvatosan, télen hagyj nyitva egy csapot, mert elfagy a 4 ház által használt, kb 50méterre levő tartályból a házba vezető csőben a víz
- Belső kialakítás: padlás nuku, beszobásítva (=jóval macerásabb szigetelni+fűteni..., és ugye ferdefal mellé se szék, se szekrény...). Kád ugyan van, de a lábamat nem tudnám kinyújtani benne és persze 3 hálós házban szumma 1db budi, az is a "fürdőszobában". A konyha egy pici lyuk, még a mosogatógépet és a mosógépet is a lépcső alatt tartották, a kaját meg egy szűk folyosón át tudod az első székkel rendelkező helységbe (nappali-ebédlő) átvinni.
- háztól (terrace-szomszédtól) 1méterre: patak, aminek a fura domborzat okán a szintje MAGASABBAN van, mint a kert
- egyetlen közmű: villany
- állapot: közepesen lelakva, teljes festést és szőnyegcserét igényel
- Slusszpoén: normális doksik, title sheet, title plan? Jaa, az nincs. Online se, a feudális Sasine registert kéne kb 100 font költségből végigkerestetni, hogy kiderüljön, maradt-e rajta vmi mortgage vagy kell-e félévente egy hízott disznót vmi földesúrnak felküldeni
- Hirdetési képek: a háborús OSINT edzéssel megfigyeltem, hogy a képeken még csak nem is zöldellnek a fák, bokrok, szomszéd üvegháza (ami most tetőig telenőve) üres, ezt bizony minimum március óta árulják.Home report 140e-re becsülte, ami TÖBB, mint egy összközműves-gázfűtéses mid-terrace a városban csak kisebb kerttel. Ez ugye totál vicc, uis az ingatlantól egy kacskaringós erdei úton kell minden áldott melóshiftre, gyerek különórára, bevásárlásra, stb bejönni.
Nem perkáltam az extra papírokért mert alighanem lenne itt még ügyvédi meló, így csak nézőként figyeltem az árverést: 80e-ig ment fel, DE slusszpojén kettő: nem kelt el, uis ennél többet akartak az eladók
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz ricardobayes #41560 üzenetére
pffh, háát, nem egy életbiztosítás a város. Szerencsére asszonypajti is kezdi látni már (szerencsére csak hírekből) úgyhogy előbb-utóbb elmegyünk innen. Sajna előtte le akarja tudni a gyerekek suliját, merthát a "barátok"
-
t72killer
titán
válasz t72killer #41555 üzenetére
Hmm, állítólag ez a precedensjog országa: ha a bicskás a bünti 40%ának leülése után mehet, akkor vajon mortgage-et is vehetek fel remélve, hogy miután 40%ot törlesztettem, törlik az egészet ?
-
t72killer
titán
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Valaki hasonlította már a gugli járatkeresőjét a skyscannerhez? Vajon kiad minden jó árú megoldást? Skyscanneren a térkép sajna eltűnt, viszont jól működik ha egész országot írok be uticélnak, megkeresi a legolcsóbb kapcsolatot az adott dátumra.
(3 napja szakad nálunk, muszáj lesz valami őszi szüneti pénzszórást megálmodni)
-
Devid_81
félisten
...
-
t72killer
titán
válasz instantwater #41549 üzenetére
Pontosan. Amiben lakok, az igen magas %ban legyen a sajátom, még csak véletlen se jöjjön valami f.szfej, hogy jövő 7en a világgazdaság ilyen-olyan alakulása miatt csomagolj és családostól húzz a r.tekbe. A függőség, pláne amikor igen érzékeny területen van rossz és pont + el is jön időnként a pillanat, amikor megrántják a hereszorítót mindkét oldalról.
A második-harmadik-ötödik már mehet hitelre.
-
addikt
-
t72killer
titán
x pillanatban. Aztán jön y pillanat, amikor a hitelben ülő kétségbeesetten kapkod fűhöz fához, merthogy egyik napról a másikra beütött a válság, befektetései padlón, ház banknál elkönyvelt értéke padlón és a bölcs döntése után mehet gyerekekkel a híd alá. Á'la 2008
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz instantwater #41545 üzenetére
Nem, forint hitelt fektettem forintba. A fontot csak a nagyságrend érzékeltetésére hoztam fel. Fontalapú lakáshitelt még jóval olcsóbban lehetett kapni az utóbbi években, mint amennyit a piacon hoz.
while (!sleep) sheep++;
-
addikt
-
addikt
-
t72killer
titán
hmm, magyarul megérné a tehermentes házikót mortgage-elni és a pénzt pmap-ba átrakni. RÁNÉZÉSRE, a kamatszámok alapján persze, nekem is így tűnik.
Persze szigorúan papíron, mert a kedves adóhatóságnál külön cécó a hitel költségeit normálisan ktg-ként leírni + ott van még a GBPHUF árrizikó: ha Kuszaszemék tüsszentenek egyet, másnapra bukik a haszon.Mortgage-ben még ugye rizikó a változó kamat ÉS hogy így a bikapiac második évtizedében(!!) simán jöhet egy tényleg komoly 30+%-os korrekció, ami igencsak hidegzuhés tud lenni, ha 50% felett jár a hitelhányad.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz t72killer #41540 üzenetére
PMAP kamatot kb. fixre lehetett tudni másfél évre előre. A hitel is forint alapú volt. Szóval pl. felveszel 10M-t 2023 márciusban 8.5%-on, berakod állampapírba, 2025 márciusban visszafizeted.
Hosszabb távon pedig ETF, és ahogy csökkennek a piaci hozamok, úgy átváltod a hitelt is olcsóbbra. Ez tényleg csak 10 éves távlatban működik igazán.
Szóval a lényeg, h 0 hitel az nem optimális jelenleg ingatlannal rendelkező magánszemélyek esetén, mert a lakáshitelek a lehető legalacsonyabb kamattal szoktak jönni.
while (!sleep) sheep++;
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
Rövidtávra Magyar államkötvényt venni rövidtávú aktív speki...Nem daytrade persze, de 1-2 éves távon se biztos, hogy megvan a 10% nettó hozam. Jja, és azt a nettót ha már forintpiac, forint alapú piaci hitellel összevetve számold.
-
félisten
válasz t72killer #41536 üzenetére
Rövidtávon nem, de középtávon igen, mert a rövidtávú volatilitást magasabb hozammal kompenzálja a piac. Nyilván az ritka, ami Magyarországon volt, h magánszemélyként tudtál 19.2%-os garantált hozamot elérni, szóval a hitelfelvételnek minimálisan 10% nettó hozama volt
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
t72killer
titán
Szitutól függ. Ha nincs cash és helyben kell összegyűjtögetni, akkor mindenképp. Ha van, akkor a reál, akkor viszont a reál nettó, alacsony kockázatú hozam már nemigazán lesz több, mint amennyit a hitelt nyújtó bank mindenféle címen legombol rólad.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz instantwater #41533 üzenetére
Igen, gyakran (leggyakrabban) ez a jó megoldás, ha 5+ év távlatban tudsz gondolkozni. Én tavaly nagyon drágán, 8.5%-on vettem fel hitelt (fontban mérve több százezret), mert nagyon megérte befektetni. Magánszemélyként és cégként is majdnem mindig a leverage a jó döntés, nem véletlenül tart csomó cég óriási hiteleket a mérlegén, akkor is, ha vissza tudná fizetni.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
-
addikt
-
addikt
-
Devid_81
félisten
válasz instantwater #41527 üzenetére
Csak most szivas az 5 ev, mert lassan de biztosan de csokken a kamat es ne ragadjon be az ember egy fix 5 evessel.
De messze nem vagyok egy penzugyi szaki, csak sajat gondolat.
Mondjuk nalunk most csak 2 eves lett emiatt, meg amugy sem hiszem, hogy maradnank mar 5 evet, szoval tobb dolog is kozre jatszott.[ Szerkesztve ]
...
-
aero.
veterán
Köszönöm. Őket nem ismerem, a házat áruló agency által kerültem kapcsolatba vele. Akihez holnap megyek az több munkatársam által ajánlott, korrekt fószernek tűnik, megmutatom neki is és látjuk. Ha más nem, marad ez, a keretnek megfelel, csak ott motoszkál, hogy lehet van jobb.
-
addikt
-
addikt
995 a banknak fizetendő, legtöbbször van ilyen tétel, de kérheted, hogy adják hozzá a tartozáshoz, csak akkor arra is ketyeg a kamat.
Ki kell számolni, hogy mi éri még.
Funds transfer fee is szokott lenni.
Broker fee az pedig brókertől függ.
0-tól 1000 fontig bármennyi lehet.Mi valami 900 font körül fizettünk, de totál lehúzás az egész.
Standard piaci ajánlatokat hozott, flegma volt, és kb annyi volt a munkája, hogy rákattintson egy submit gombra a fájlomon ahová mindent feltöltöttem.
És persze még a banktól is fog kapni 6-700 font jutalékot.Remortgagenél körbenézek én magam a piacon.
Első tanulópénz. -
Devid_81
félisten
Nalunk broker fee nem volt, mert amikor felvettuk akkor ott 'lifetime warranty' vagy mi a turo volt, ha hozzajuk megyunk remortgage-ra akkor nem lesz, de a £999 az volt, elkerulhetetlen
Minel tobbszor remortgage-ol a user annal tovabb huzzak a megmaradt fogait fajdalomcsillapito nelkul......
-
t72killer
titán
válasz moleculez #41522 üzenetére
pontosan, mivel soha nem hallottam erről az állítólag nagyon gyakori betegségről, utánalovastam a fentebbi linken, ott azt írják a szakik, hogy bizony 5+g-os adagot meg kell ennie mindkét ismert változatnál.
#41523: mindenképp kérdezz rá. Gondolom nem mind1, hogy 5m vagy 50e fontos hitelről van szó.
-
aero.
veterán
Skacok, tapasztaltabbak, mennyire normális költség ez? A 199-ről tudtam, a többi meglepetés számomra is. Holnap megyek még egy sokak által ajánlott brókerhez, átnézetem vele is, tippre tudja majd ütni az ajánlatot, csak mégis?
(Nem az interest rate - bár az is lehetne jobb -, hanem az extra költségek miatt kérdezem)
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
válasz t72killer #41521 üzenetére
Dehát ehhez meg kell ennie egy almát a csemetének, az érintése sem veszélyes, nemhogy a jelenléte… komolyan az emberi hülyeség határtalan. (Olyat viszont ismertem aki az őszibarack szőrétől kapott olyan viszketést hogy megnyúzta volna magát)
-
t72killer
titán
válasz Devid_81 #41520 üzenetére
Igen, ezutóbbit én se értem. A mogyoró persze már intézményi szinten üldözve van, de arra kíváncsi leszek, hogy képesek-e ezt az almával meglépni.
100% amúgy, hogy anyuci hisztije az egész, kiegészítve mondjuk a fogalmatlan igazgató instant "kockázatkerülésével" (=jó brit módra: szivassunk meg 10 gyereket, mert b.szunk utánanézni, miről is van szó/s.gghülyék vagyunk megérteni egy szakmai leiratot)
-
Devid_81
félisten
válasz t72killer #41518 üzenetére
Egy mindenkiert, mindenki egyen almat, ize hogy is van a magyar mondas...?
Most akkor X evig amig egyutt jarnak a gyerekek ezzel az alma-bajossal addig nem lehet almat enni a tobbi gyereknek?
Es mivan ha beleszalad az udvaron egy almat evo masik gyerekbe masik osztalybol?...
-
t72killer
titán
Mai agybaj: nagyfiam osztályába érkezett új gyerek. Ma, így a 2. oktatási héten hirtelen nap közepén bejelentették a gyerekeknek, hogy szeegény kislány szöörnyen allergiás az ALMÁRA, és instantdetüstént ki van tiltva az alma(!) az osztályból, így akinek alma volt a tízóriajában, nem ehette meg azt.
Értemén, hogy táncoljunk körül minden VÉLT és valós szerencsétlent, de nem hiszem, hogy joguk van hirtelen előráncigált érvek mentén gyerekeket éheztetni...
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz moleculez #41515 üzenetére
, ez kész. Noigen, könnyűszerkezetes sz.r az egész, persze százezrekért eladva, "építve". Bár az itteniek "téglából" is képesek kártyavárat építeni.
Aztán csodálkozik az ember, hogy x korosztályban többezer font a biztosítás... Alanyunk ránézésre a 20-50 csajok csoportját fogja boldogítani.
-
moleculez
veterán
Már megint a tyúkol minőségű ólak… ez jobb helyeken úgy van hogy az autó törik.
Hogy hogy lehet így elbaxni egy fordulást az már más kérdés. Bradford az bradford🤷🏼♂️ ott kajak nem tudnak vezetni, napokban voltunk arra, hihetetlen, mintha nem is UK lenne.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
t72killer
titán
UK quarterly gdp: +0.6%
Spain: +0.8%, viszont úgy, h korábban nem volt mínuszos negyedévük.30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz moleculez #41509 üzenetére
Utána állítólag derült
Maszkot kell majd húzni a micsodára, ha majommal huncutkodik az ember
[ Szerkesztve ]
-
rgqjx
aktív tag
válasz Devid_81 #41506 üzenetére
Ha naprakészebb szeretnél maradni. Ukrajnai háború
-
Devid_81
félisten
Ranezek a hirekre es latom, hogy az Ukranok atmentek az Oroszokhoz balhezni
Azert ehhez kellett batorsag...
-
t72killer
titán
válasz instantwater #41504 üzenetére
+1...
#41502: így van,annyival vagyunk jobbak pl a németeknél, hogy itt őslakos fehér elkövetőből sincs hiány. Ajánlott irodalom: Glasgow smile...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Devid_81
félisten
válasz moleculez #41502 üzenetére
Ez pont olyan mint az a csunya diesel auto ami miatt leegett a Luton Airport car park.
Elhisszuk, hogy igy volt de azert ketelkedunkSiman kinezem a mediabol, hogy bealdoztak egy kamu Abdullah nevet+fenykepet, csak hogy lassa a nep, hogy a third country nepe igenis kell ide es mindenki nyugodjon le a pitsaba
...
-
opr
nagyúr
válasz t72killer #41500 üzenetére
Te nem akarod, hogy leszúrják a gyereked?!
Milyen ember már az ilyen. Azonnal menj el legalább4 érzékenyítő kurzusra, ahol megtanulod, hogy megérdemled, mert a bőröd színe fehér.Teeee, te "Far right thug! - Two Tier Kier"
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest