-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
aswyx
csendes tag
Mindig is tudtam, hogy a Sainsbury's nagyon felremenedzelt ceg, de hogy ennyire, az nem esett le
Hat 3 eve nem voltam olyan helyen ahol junior deveknel ralattam a reszletekre, a Sains-nel csak interjuztattam, most meg csak mid-level es folotte veszunk fel embereket.
Annal a cegnel igy voltak a fizu szintek:
graduate level - 0-2 ev programozoi tapasztalat, szakiranyu egyetemi vegzettseg, vagy tobb eves technikai de nem porgramozoi hatter. Ok kb egysegesen 25k korul kaptak.junior 2-4 ev tapasztalat, vagy tobb de teljesen mas iranyu (pl web frontend develper tapasztalat, de android fejleszto akart lenni). Naluk a maximum 45k volt, ha 40 folott kertek, akkor +1 kor interju a CTO-val. Az atlag kb 38k volt.
mid-level itt kezdtem en, 45k-65k, ide nagyon nehez volt mar embereket talalni, kb 20 interjubol 1 ment at.
senior itt mar csak kocsmai beszelgetes szintjen tudom. Egy idoben 3 python core developer is dolgozott ott, ok allitolag 80k+ fizun voltak. En 68-ig jutottam.
Fizu emeles 1x volt 3 ev alatt, 2k, a tobbit az nem kerni hanem inkabb kovteleni kellett (mindig ugy mentem oda, hogy mar volt ajanlatom masik cegtol, hogy nyugod lelekkel setaljak el, ha nem jutunk egyeszsegre)
BÁ Nutrition:
0 evvel mi graduate-levelnek hivtuk, nehol osszevonjak a juniorral.Én vezettem, azt mondd meg, én vezettem?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MIUI / HyperOS topik
- Háztartási gépek
- Android szakmai topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...