Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-11-27 19:13:35

LOGOUT.hu

Játékajánló:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9522) Sirpi


Sirpi
senior tag

Na, a Tiny Thief után egy héttel a Wisp is freemium lett. Nem örülök a tendenciának, mert megveszek appokat, és a pénz zsebrevágása után a kiadó megfeledkezik erről a tényről, és ugyanazt a reklámos vackot kapom, mint aki nem fizetett érte. Konkrétan frissítés és indítás után 2 másodperccel már nézhettem a gyönyörű Clash of Clans ajánlást... Most refundoljam ezt is? Mert amúgy hangulatos és egyedi játék, végig is játszottam, most hogy ingyenes, ajánlom is mindenkinek kipróbálásra (bár elég rövid, összesen 30 pálya).

Csak miért nem lehetett az ingyenes appot külön feltenni?! (Költői kérdés volt, tudom, egyszerűbb egy appot menedzselni stb.)

Szerk.:
rányomtam, csak hogy érezzék a törődést. 1 másodperc múlva jött mail:

Üdvözöljük!

Megkaptuk a Google Playen mostanában megvásárolt Android-alkalmazás visszatérítésére vonatkozó kérését. A vásárlással kapcsolatos enyhítő körülmények miatt örömmel értesítjük, hogy most az egyszer kivételt teszünk a visszatérítési irányelvek alól, és 8,75 kr összegű visszatérítést adunk Önnek.

[ Szerkesztve ]

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.