Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
aktív tag
Azért egy Life After, Viking Rise, Hitman, XCom:EW, The Sun Origins... stb, nem az a szar kategória. S reklámmentesek.
Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Dendytv
senior tag
válasz Bajgunar #39653 üzenetére
Amúgy az a life after az érdekes? Nem pay2 win ? Valaki játszik vele ?
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
-
Micsurin
nagyúr
-
Bajgunar
aktív tag
válasz Dendytv #39654 üzenetére
~2 hónappal ezelőtt, pár napig toltam. Simán játszható volt. De minap nyomtam be, azt vmi 10Gb frissítést akart leszedni...
Meg töltött, ellenőrzött már ~20 perce. Azt meguntam, uninstall...
Viking Rise-t tolom. Vmi orosz klánnal. Azok betegek. Tolják bele a zsetont. De kb ~90% -a pénzes (bankkártya tolvaj) orosz, török.
De lehet haladni. Van pc is, steam is. 0 reklám. Nem rossz.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Micsurin
nagyúr
Spongebob 329Ft, nagyon jó ár érte, kellemes kis platformer!
Ennyiért nagyon megéri behúzni!(IOS-en 349, ott is megéri valamint IOS-en a Dysmantle is akciós, 5k helyett 1,8k: [link] Mint kb a Last Day on Earth csak nem freemium és nincs benne PvP, kifejezetten jó játék.)
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz MikeWazowski #39661 üzenetére
Mobilon nincs, Steamen azt hiszem couch coop.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Valaki próbált már android játékokat futtatni rajta?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Dendytv
senior tag
válasz icemad #39670 üzenetére
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
nagyúr
Kingdom Rush 5: Alliance megjelent
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
válasz Rigormortiis #39673 üzenetére
Azonnali vásárlás volt ma reggel nekem, imádom az összeset
-
zsotesz81
senior tag
-
DrBubo77
veterán
Tile Dynasty: Triple Mahjong
Ez egy Mahjong játék, egy kis csavarral. Itt 3 egyforma dominót kell megtalálni.
Alul vannak az üres helyek, minden kiválasztott lap lekerül ide a piramisról. És ha 3 egyforma összegyűlik, akkor azok eltűnnek alulról.
Ha az összes lapot eltüntettük, akkor a pályát sikeresen teljesítettük.
Ha betelnek az alsó helyek, akkor a játéknak vége és a játékos vesztett.
#játékajánló #mahjongÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MikeWazowski
veterán
válasz Rigormortiis #39673 üzenetére
Ha valami jó...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Rigormortiis
veterán
válasz MikeWazowski #39677 üzenetére
Nekem is megvan az összes korábbi, de annál egy fokkal többet kérnek érte, hogy szó nélkül hagyja az ember, hogy ez szögre ugyanaz, mint az előző két rész.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
zsotesz81
senior tag
válasz Rigormortiis #39678 üzenetére
Steam-en is elérhető, ott 20 euro, viszont azt írják minden unlocked, szóval extra tornyok meg hősök nincsenek paywall mögé rakva.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz zsotesz81 #39682 üzenetére
Gusztustalan ez az Ironhide Games. PC-n nem ilyen játékokkal játszik a többség, ez inkább való tabletra, telefonra, ott még vedd meg prémium áron és aztán még vedd meg a tornyokat, hősöket ha nehéz a pálya, márpedig nehéz csak mindenkinek más szinten mert valahogy a vásárlás felé kell terelniuk. Most nézem, hogy a 4-hez van kampány, 25%-os kedvezménnyel 3500Ft. Kérdésem a fejlesztőhöz: miért ne töltsem le a warez verziót amiben minden fel van oldva? Vagy adja ingyen vagy ne legyen IAP, esetleg kozmetikai dolgokkal. Ha új kampányt ad új hősökkel és tornyokkal tehát tényleg komoly új tartalom van és nem mondjuk 5 új pálya 2 hőssel aztán ennyi na akkor hajlandó vagyok fizetni
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
válasz zsotesz81 #39675 üzenetére
A játék árán kívül nem költöttem/költök, teljesen jól játszható, viszont érdemes elolvasni, hogy a tornyok és a hősök mire képesek és úgy alkalmazni a taktikát. Normal fokozaton játszom, ezen viszem végig a kampányt, aztán jöhet a keményebb majd a legkeményebb fokozat. Először az easter eggeket szeretném felfedezni, meg az achievmenteket. Nekem ez a kedvenc TDm, ennyi. Az összes Ironhide games megvan és szeretem őket. Remek kikapcsolódást tudnak nyújtani, megéri a pénzét.
-
Szmeby
tag
Sziasztok,
Szókirakó játékot keresek androidra. Tipikusan olyat, ahol adott teszemazt 7 betű és össze kell rakni belőlük az összes értelmes szót. (De szerintem valami anagramma-kereső cucc is belefér, végülis az is szókirakó.)
Ahogy nézem, Dunát lehet ezekből rekeszteni, de nekem fontos, hogy ne lopjon adatot, ne törje meg a telefont, és ne reklámból álljon a játék 80%-a. Napi 1 reklám, vagy óránként 1 elfogadható, vagy a pár euróért adott reklámmentes, de eléggé szerencsétlennek érzem magam, mert vagy valami kínai vackot találok, ami nálam instant a kémprogram kategóriába esik, vagy olyat, ahol oldalakon keresztül csak a reklámokról panaszkodnak a userek. Nincs más. Vagyis nem látok mást.
Aki tud olyanról, ami biztonságos és játszható, esetleg maga is használja hébe-hóba, örömmel veszem az ajánlásokat. Nem akarom 1, 3, 5 év múlva viszontlátni az app nevét a "Nagy bajban van, ha ezek az appok a telefonján vannak" cikkben egy random hírportálon, értitek.
-
interstate76
addikt
válasz Szmeby #39687 üzenetére
Én ezt használom évek óta, szeretem. Hasonló ahhoz, amit jurzsolt kolléga felettem linkelt. A felső sávban jelenik meg 1-1 reklám, de abszolút nem tolakodó módon.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Sziasztok. Ingyenesek most a Romopolis és Lil Big Invasion játékok.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
szimcsi
senior tag
Sziasztok! Egyelőre ingyenes androidos játékokat keresek 8éves fiamnak, ami telepíthető pc-re.
Melyek a megbízható oldalak/játékok ehhez. Meg amik nem dobnak fel reklámokat játék közben. (vagy ez már lehet túl nagy kérés ). Köszönöm![ Szerkesztve ]
XP
-
Dilikutya
félisten
válasz szimcsi #39691 üzenetére
Nem egészen értem, miért akarsz androidos játékot PC-re. Ha van PC-d, ingyen lehet találni egy rakás jobb játékot, meg hétről hétre osztogatnak is, gyerekeknek való is bőven van. Androidosaknak a reklám a legkisebb baja, nagyobb gond, hogy hulladék az összes. Ami meg nem, az PC port, de ugyanannyiba is kerül, mint ha normálisan játszanád. A mobilos játékok a "WC-re jó lesz" kategória, az összes.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
válasz Dilikutya #39693 üzenetére
Hoppá, nekem kimaradt valahogy, hogy PC-re kell neki. Van PC-re google play beta.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szimcsi
senior tag
Köszönöm a válaszokat! Fiam eddig csak a pc-men játszott, életében nem sokat, telefonon még sose, szerintem.
Anyja által behozott, számomra nem szimpatikus internetes oldalon, kezdett el játszani mostanában, ahol van fenn csomó játék, szerintem ilyen androidos félék (fish eat fish, tiger simulator, ilyenek)
Először arra gondoltam, külön-külön 1-2 játékot megpróbálnék letölteni pc-re.
Meg is próbáltam, ezzel a google play beta-val is.
De még se sikerült, mert windowsban kell valamit kipipálni, virtual machine beállítással kapcsolatban, kipipáltam, de még se tudom a játékot feltelepíteni. Lehet bios-ban is kell valamit állítani.
Csak tippeket szerettem volna kérni, nem vagyok otthon androidos játékokban, melyik a jó/érdemes.
De akkor lehet maradunk pc-s játékoknál. (cserébe már abban se vagyok otthon )
Köszi![ Szerkesztve ]
XP
-
válasz WhiteWalker #39696 üzenetére
De, ha biosban le van tiltva a virtualizáció, akkor nem működik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Golden9
addikt
válasz icemad #39690 üzenetére
+
Rescue the Enchanter is ingyenes, ami Steamen 5,89€.[ Szeretkezve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest