- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Nagy dilema
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkristóf
senior tag
válasz
Vikthor #22377 üzenetére
(#22378) Narxis Nem volt napi 8 óra, reggelente vonaton nyomkodtam meg amikor volt egy kis szabadidőm. Mikor tudtam, hogy 1-2 óráig nem játszok akkor általában arra az egy helyre küldtem a drónjaim ahonnan a ritka, értékes, küldetéshez kellő zombik voltak.
(#22379) T_chris Majd elkezdem azt a Shardlands játékot amit itt ajánlott valaki.
A Xenowerk játékot is sikerült végigvinnem ott már csak az az achievement hiányzik amikor meg kéne vennem az összes fegyvert és kimaxolni, amit szerintem már nem csinálok meg. A thumper xl fegyver nagyon jó volt abba a játékba és az utolsó előtti thumper nuke fegyver is brutális, az már a karakterem is megsebzi ha közelre lősz vele, sebzés növeléssel egyből meg is öl.
Tetszett nagyon ez a játék is, be tudta lassítani a telefont a sok szörny.
Nem tudom ki játszik még vele, utolsó pályarészen a 6. szinten siekrült a legtöbb pontszámot elérni 6mil+ (207 killstreak) Robbanó fegyvereket ajánlom mindenkinek aki még tolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- Revolut
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest