Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Saccco #20349 üzenetére
Kéne, hogy legyenek csak manuálisan be kell jelentkezni GooglePlus-ba vagy mibe játékon belül. El is van dugva valahol settings-ben. De amint bejelentkeztem kaptam 1 jutalmat és xp-t google profilomhoz.
(#20353) beg: nekem is jobban tetszett az előző de meg lehet ezt is szokni.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Saccco
nagyúr
válasz Narxis #20354 üzenetére
Akkor azzal függhet össze, hogy még mindig nem látom a Playen, csak a linkeden keresztül.
Szerk.: Felraktam, van felhőmentés. Megjelent a Google játékok között, de nem listáz achievementeket.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
csadi0011
őstag
Critical Ops béta tesztre lehet jelentkezni. Nagyon szép és nagyon jól optimalizált játék eddig.
Csináltam róla videót havernak. 8x élsimítással és minden más max grafikai beállítással felvétel közben sem esett 50 alá az fps mérő. Akadást nem vettem észre. (Z1C)
Counter Strike szerelmeseinek kötelező!
Tesztelőnek jelentkezni itt lehet: [link]
Játék linkje: [link] -
Maxtreme
addikt
ebben a no limits-be valaki leste már a tournament módot? (sajna én nem tudom mert változatlanul nem lép be a play-be a játék) Mit takar a dolog? valami PVP futam v mi a szösz?
-
-
Saccco
nagyúr
-
csadi0011
őstag
válasz Saccco #20361 üzenetére
Helyes!
Facebook-ra amúgy ezt írták:
Keep in mind that the game is not properly optimized for mobile yet. So there will be FPS drops, poor performance, crashes and other problems.Szóval másnál lehetnek gondok.
Eddig olyan, mint egy alap CS, de csak online működik.Szabad Host-Join rendszer. Aki host-ol, az állítja be, hogy milyen beállításai legyenek a szervernek. Még azt is lehet állítani, hogy mekkora legyen a PING felső korlát, mennyi idő legyen az AFK autokick.
-
james001
veterán
NFS hogy futna Note 2-n vajon? Illetve tuning van benne?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Saccco
nagyúr
Akciós a Machinarium, 399ft!
Most nézem, hogy megpakolták achievementekkel, 5-10-15.000xp.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Mezcal
addikt
[link]
NFS No Limits Gameplay Nexus 7-en. Első próba, nem valami szép. A Most Wanted sokkal szebb.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
csadi0011
őstag
válasz Maxtreme #20371 üzenetére
Pedig vannak akik pc-n bohóckodnak
https://www.youtube.com/watch?v=sk5HJnGhcbgShieldre azért kíváncsi vagyok.
Amúgy valaki használ olyan appot, mint az Nvidia Grid (mostmár Geforce NOW a neve), vagy a Plex? (Vagy rosszul emlékszem, hogy a Plex erre volt hivatott?)
Úgy volt, hogy PC-met felújítom, de nem jött össze a pénz. Arra gondoltam, hogy kipróbálnék egy ilyet.[ Szerkesztve ]
-
gergom91
tag
Nem sok jóra számítottam az új NFS-nél a tabomon (ME173X), nem is lett valami húdejó. Minimum grafika lehet kb, elég pixeles minden, a menü is eléggé akad, esőben pedig 1 másodperc a játékban a valóságban 3
Akinek ilyen gépe van ne is kezdje el szerintem tölteni, élvezhetetlen.
Kiszolgálta magát két év alatt ez a masina, ideje újabbat nézni ha lépést akarok tartani a játékokkal -
csadi0011
őstag
válasz Mezcal #20373 üzenetére
Biztosan.
@Maxtreme: A lényeg, hogy vannak akik ilyenekkel játszanak PC-n és fel is rakják youtube-ra.
Más: NFS NL még mindig. Premium ládák is újratöltődnek? A mai ingyenes játékokban a premium dolgokat nem a játék elején szoktam ellőni, mert a vége fele nagyobb segítség. De ha újratöltődik, mint a sima láda, akkor nem várok.
-
sayCet
aktív tag
Ez az új NFS.Sokkal többet vártam.Szerintem nem vagyok ezzel egyedül. No komment.
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
csadi0011
őstag
@Maxtreme: Köszi
@sayCet: mennyit játszottál vele? Több verseny után én megszoktam a grafikát és már élvezem a játékot. Jól fel van építve és van mit tenni benne. Könnyű szerintem. Eddig még csak egyszer rontottam pályát. (Közben sorozatot néztem ) Extreme nehézséget még nem próbáltam. Csak a Hardot. Az is elsőre megvolt.
Szerintem sokat fogunk beszélni az új NFS-ről. Van egy topic, amit használhatnánk. Vagy várjunk gamepod tesztet és írjunk oda? (ha lesz)
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Erre (is) jó a Greenify.. Nálam évek óta alap alkalmazás. Ha telepítek valami az első dolgom hogy berakom a "fagyasztandó" programok közé.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Maxtreme #20384 üzenetére
Igen, tudom. Ismerem, meg is vettem. Korábban mindig használtam, de a Z1C-re nem tettem (még) fel.
Egyelőre nem éreztem hiányát.
WLD-vel ránézek ha ilyet tapasztalok, viszont mostanában nem volt ilyen gondom.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Szmoki
senior tag
Nekem még mindig előregisztrációt ír az NFS no limits, ti hogy szedtétek le?
Honor 6 4.4.2"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
törölt tag
NFSL
Valaki megvette már 806 HUF-ért a napi 50 aranyat?
Ez tényleg annyit jelent, hogy ennyi pnzért kapok minden nap 50 goldot, 30 napon keresztül? Azért kérdem mert ez így 1500 arany összesen, és egybe annyi arany kb 15k HUF… vagy esetleg valami feltételhez van kötve? vagy fix napi 50 gold? -
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #20391 üzenetére
Köszönöm!
-
air
nagyúr
Naná!
B@...a a szemem.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
Egyébként hol kell optikai tuningot csinálni? Még átfesteni se tudom az autót
-
addikt
Akkor végülis megérheti az a 800 Ft-os 30 napos gold csomag olyannak, aki egyébként is rákockulna a játékra és tutira belépne minden nap.
Azt én is tapasztaltam, hogy a játék a kilépése után is folyamatosan fut a háttérben, merítve a telefont (érdekes, hogy kilépő ablakban is "exit" helyett "minimalize" van írva).
Annyi, hogy játékból való kilépés után recent apps gomb és kisöpröm manuálisan is a játékot a folyamatokból és úgy már nem merít feleslegesen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest