- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
2500 - 2401
8543 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
Ma nem megyek sehova az autóval, de a hétvégén kipróbálom. Nekem egyértelműen a frissítéshez kötődik, 1.5 éve van meg a fejegység, soha nem volt ilyen probléma vele. Tegnap reggel indultam az autóval és amíg vártam a gyerekekre, ránéztem a Playre, hogy nincs-e frissítés valamelyik alkalmazáshoz és ott volt a Waze. Gondoltam akkor ezt lefrissítem. Miután lefrissítette, produkálta kétszer is a hibát.
-
AndrewTdi
addikt
-
bl4ze
veterán
-
AndrewTdi
addikt
-
AndrewTdi
addikt
-
kirkri
addikt
-
djherby
tag
-
petymek
senior tag
-
Csabex
őstag
Nem, a cápauszony antenna hatásfoka gyengébb. Általában az ilyen antenna mögött egy jobb RF erősítő van, vagyis ha gyárilag szerelt vele az autó, akkor az meg van tervezve a hangrendszer gyártójával. Itt olvastam róla pár hsz-ben hozzáértőktől.
-
Pityu89
senior tag
-
petymek
senior tag
A kormány gombjainak vezetékei. Ki tudod próbálni a fentebb írt módon.
Van beállítási lehetőséged a factory settingsben, hogy a kormánygombok Can-ről, vagy anélkül menjenek, vagy csak annyi, hogy engedélyezed, vagy nem a kormányvezérlést.
Amennyiben előbbi, ne a Cant válszad. -
petymek
senior tag
-
petymek
senior tag
-
rogers.2
újonc
Oksa megnézem.
Köszi
-
bl4ze
veterán
-
rogers.2
újonc
Sziasztok.
Van egy 2 dines fejegység xy auto 3.1.
És az a probléma hogy letörölték róla a rádió appot ami a készülék fm vevőjét használta. A playbe csak olyat találtam ami netről megy. Hogyan tudnám úkra telepiteni a fejegységre a rádió appot? vagy esetleg a factory reset megoldja? vagy esetleg akkor az androidot kellene telepiteni rá?Köszi előre is
-
djherby
tag
-
Pityu89
senior tag
-
ambudriver
tag
-
Csabex
őstag
-
Csabex
őstag
-
djherby
tag
Hétvégén beraktam én is VW Golf Plus Junsun 2/32gb. Az install tényleg egyszerű volt, és minden passzolt. Baromi nagyot dob a beltéren, full modern, tényleg jó cucc, örülök neki nagyon. Sajnos a rádió vacak, hiába a legmodernebb chip 6686. A tíz éves JVC vétele jobb. A navit próbáltam jól működött, és a zenelejátszó. A telefont még nem próbáltam, de már összelőttem. Még a finom beállítgatások vannak, de majd hétvégén.
-
bl4ze
veterán
NavRadio+ igen szuper app, ha a kompatibilis akkor legjobb választás.
Legtöbb új kütyü RDS-t kezeli, RDS RT passz... -
Pityu89
senior tag
Azok igen, ha megfelelő chip van benne. Enyémmel pl nem kompatibilis, és RDS RT funkció sincs. (8227L procis)
-
srkmacee007
újonc
-
bl4ze
veterán
-
srkmacee007
újonc
Sziasztok! 2019-es Duster-embe szeretnék 2 din-es fejegységet beépíteni. Nézegettem vissza itt, hogy mik jöhetnek szóba és én is keresgettem már, de szeretnék tőletek is tanácsot kérni. Androidosra gondoltam, viszonylag gyors legyen, képernyő tükrözést tudja és a rádiónál az RT (radio text) funkció is működjön vagy valamilyen alternatív app megoldással ezek az adatok is megjeleníthetőek legyenek. Az árban 80-100 körülig mennék el. Remélem tudtok segíteni, hogy milyen vonalon induljak el!
-
petymek
senior tag
-
petymek
senior tag
Felülről a harmadik képeden szereplő csatiban van. Ki is tudod próbálni, ha csak az eredit 4" kijelző van rádugva.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Rendeltem a Wish-ről egy "YT9213AJ" tipus számú androidos fejegységet. Nem nagy szám, direkt akartam olcsót.
2 dolog miatt szeretnék rá egyedi rom-ot (Ha létezik rá)
Idegesít a Real-Time speed sebességmérő, valamint azért mert nem tudom miért, amikor veszem feljebb vagy lejebb a zenét 20-nál 1 másodpercre elhallgat a zene (Ez tudja valaki miért van?)Megoldaná ezeket a problémákat egy custom rom? Nem akarom téglázni, valaki tudna segíteni, hogy kezdjek hozzá? Köszönöm, szép napot mindenkinek!
-
bl4ze
veterán
-
Babar001
csendes tag
-
Pityu89
senior tag
-
Babar001
csendes tag
-
Babar001
csendes tag
-
bl4ze
veterán
-
Babar001
csendes tag
-
bl4ze
veterán
-
Babar001
csendes tag
-
Babar001
csendes tag
Sziasztok!
Mostanság csapott meg az androidos fej szaga :) szeretnék egy jó egységet, ebben szeretném a segítségeteket kérni. Hogy ha lehet ne nyúljak nagyon mellé. Nekem a Joying márkát ajánlották. Azt olvastam hogy a hangzás nem a legjobb, ha nem a saját végfokjait használom az segít valamit? Kinéztem egy ilyet, mit szóltok? :[link]Előre is köszönöm! -
Zirowe
nagyúr
Köszönöm szépen a válaszokat.

-
Pityu89
senior tag
1. Wifi antenna, ne vágd le.
2. Autó gyári AUX csatlakozóját tudod rákotni, ha van.
3. Átrakhatod jackre. Mennie kell.
4. Akkor kösd össze, ha nem megy a kormány vezérlő. Valszeg menni fog.
5. Bármilyen külső jelforras hangját rá tudod kötni. Ez nem kimenet hanem bemenet.
6. Régen voltak motorikusan kiemelkedő antennák. Arra kellett a kék vezeték. Ha bekapcsol a rádió, megjelenik rajta 12V. Manapság külső erősítőt szokták rá kötni, hogy erre a képre kapcsoljon be.
7.8.9. reverse: tolató lámpát kötjük rá. Erre a képre automatikusan megjelenik a kamera képe a kijelzőn.
Brake: elvileg akkor jelenik meg a film a kijelzőn, ha be van húzva a kézifék. Ezt állandó testre érdemes kötni, így a rádió azt hiszi mindig be van húzva. :) Manapság szoftveresen kapcsolható, így nincs jelentősége.
cam power: valóban a kamera táska, de annyi zajt vesz fel ha innen viszed a kamerához, hogy nem lesz kép. Érdemes hátulról levenni neki a tápot. Én a tolató lampáról hajtom meg, de egy zavarszűrő akkor is kellett.
Ilimni a műszerfal világítás. Ha nem megy a rádió, de világít a tompított, akkor a rádió gombjai is világítani fognak.
10 11, elvileg igen. Én gyári megoldást használom, az plug and play
-
AndrewTdi
addikt
-
Csabex
őstag
-
törölt tag
Ejha, te még tőlem is jobban túlaggódod a dolgot.
Próbálok pár dologra válaszolni, remélem nem mondok hülyeséget. 1. Az wifi antenna így ránézésre, le ne vágd!
2. Valami aux usb átalakítónak tűnik, akkor lenne értelme ha van valahol az autóban extra usb, ezzel tudnád bekötni azt.3. Gondolom nem akarod a gyári korbácsot megvágni, azért akarod így megoldani? Elvileg járható út, ha átrakod oda a két vezetéket ahol a gyári mikrofon találkozik ezzel a csatival.
4. Ne köss semmit sehova! Ha osszedugtad a dolgokat és valami nem megy majd lehet agyalni, de előre kár!
5. Passz
6. Passz ill. lásd 4. pont
7. Én eddig 2 kocsiba kötöttem be, nekem a tolatólámpa csatlakozás vált be a kamerához. Szerintem ez a legegyszerűbb módja.
8. Passz
9. Fék és világítás szálak, a világítás az ISO csatiban is megvan azzal nem kell foglalkozni elvileg, a fék passz. én nem kötöttem be.
10. Pontosan nem tudom, csak sejtés, de az egyik fakra az antenna jel a másik a táp az antenna erősítőnek, szóval mindenképp be kell kötni, különben rossz lesz a vétel.
11. Én a saját GPS antennát preferálnám, de ha makod van működik majd a gyári is.
Remélem nagy hülyeségeket nem írtam, de majd úgy is kijavítanak.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
3 napja használom az ISUDAR PX6-ot egyelőre teljes megelégedettséggel. Gyors, pörgős, stabil.
1 dolog ami nem szimpatikus. gyári launcherben az appokat nem lehet átrendezni egy oldalról a másikra (legalábbis nekem nem sikerült), de egy oldalon belül igen. De kapott egy Agama launchert, így ez is kiküszöbölve.
Hamar talál gps jelet is.
Szerintem jobban is szól mint a gyári rádióm.
Kormány gombokat kezeli, canbust is szereti.
Egyetlen dolog ami pici szépséghiba. A dobozában szimpla fakra - antenna átalakító van, de nekem dupla fakra van. Működik egyel is, de a vétel hagy némi kívánni valót maga után. De holnap meg is érkezik itthonról a Dupla fakra - Antenna átalakító, így az is rendben lesz. Úgy gondolom maximálisan megérte a 76K-t, elégedett vagyok.#2450 Zirowe: Mennyire hasznos egyszerre a két fakra antennát rákötni?
2-vel jobb a jel. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, megjött tegnap a fejegység, Witson RVT5691B, de semmi bekötési rajz meg használati utasítás nem volt hozzá.
Hétvégén csinálom a bekötést, lenne pár kérdésem.
Ez a rajz van a fejegységen:
1. Nem jöttem rá, hogy mi az a lógó fekete kábel az iso csatlakozók alatt.
Kell vele törődnöm?Ezek a kábelek voltak hozzá+egy canbus dekóder:

2. A középső usb kábelhez viszont nem látok csatlakozást sehol, az mire való?

3. A quadlock adapteren alul van 5 csatlakozási pont, ebből 3 az rca bemenetre megy (ez nem lesz bekötve, mert a gyárit kiszerelem) kettő pedig kamera csatlakozásba megy. Gondolom ez a gyári beépített kamera átcsatlakoztatására kellene a fejegységhez, viszont olyan nincs a kocsin, szóval nem használnám, de azt találtam ki, hogy helyette bekötöm a kocsi beépített mikrofonját. Annak egy input microphone signal és egy earth microphone pinje van, az input menne a kamera sárga vezetékére, a föld pedig a feketére, aztán átalakítóval jack-el az új fejegységbe a hozzá adott jackes új mikrofon helyett. Ez életképes lenne vagy inkább hagyjam ki, a két pint rakjam egy jackre és úgy csatlakoztassam?

4. Canbus dekóder vezetékéből jön a reverse feliratú és a jobb szélső fekete csatlakozású fehér kábelek. A reverset össze kell kötni a másik kábelköteg (fejegység bemeneti kábelei) reverse kábelével?
5. A fekete/fehér gondolom a tolatóradar hangszóró-e, ugye? Mert az sajnos kimaradt a csomagból. Lehet ilyet venni utólag, mi a pontos neve?
6. Az "auto ant" kábel az a quadlock átalakítóból jön ki, gondolom az antenna erősítéséhez kell, viszont alapból a korábbi fejegységnek nincs ilyen csatlakozása. Van viszont helyette két üresen maradt kábel a korábbi kijelzőhöz: supply: screen dev és earth: screen dev. A supply kábellel összeköthetem, majd pedig az antennával, vagy az nem jó?

A fejegységből kijövő kábelek közül van ez a négy.
Ahogy korábban írtam, ez a reverse összekötendő a canbus reversével?
7. Illetve ha hátra rakok egy kamerát, csak a tolatólámpából tudom megtáplálni vagy esetleg úgy is, ha a két összekötött reversre rakom rá?
8. A cam-pow gondolom kamerának egy állandó táp, ha be van kapcsolva a fejegység, hátsó kamera nem köthető rá? De az elsőnek jó lenne, ugye?
9. A "brake" és az "ill umi" kábelek mire valóak és hova kellene kötnöm őket?
Az utolsó rész az fm és a gps antennára vonatkozik. A jelenlegi fejegységhez 2db fakra fm rádió antenna tartozik és egy fakra gps antenna.
10. Vettem egy ilyen dupla fakra-iso csatlakozót, amin ugye van kék kábel is, gondolom oda menne a fentebbi auto ant kábel. Mennyire hasznos egyszerre a két fakra antennát rákötni?
11. Illetve a hozzáadott gps antenna helyett rendeltem fakra átalakítót (csak még nem jött meg), az is jól működne?
Előre is köszönök minden választ!
-
bl4ze
veterán
Urak, ma frissítettem Play-ről a Waze-t és azóta indulás után lehal.
Bejön egy "No network connection" kép majd picit vár és magától kilép.
Android 8.1 , Allwinner T8
Próbáltam törölni, újra felrakni: semmi.
Próbáltam régebbi verziót apk felrakni : semmi.
Használhatatlan a Waze.
Internet kapcsolat van (wifi), gps jel van.Mi lehet ez, van tippetek ?
-
ambudriver
tag
-
Pityu89
senior tag
-
Csabex
őstag
Értem én, és semmi gond nincs is a véleménnyel, csak vannak nekem már évek óta megírt lemezeim sok jó zenével és akkor be is dobhatom őket, csak ezért gondoltam
Na meg van audio lemezem is, azt is használnám akkor... Legalább nem kellene újra válogatni meg letölteni meg ilyenek. Apropó, FLAC-et tudnak ezek a fejegységek szerinted? -
Galla007
csendes tag
-
Csabex
őstag
-
Galla007
csendes tag
-
pokers
senior tag
Sajnos nem, mert a gyári méret szélesebb és alacsonyabb, mint a szabvány 2DIN, így faragni kellene a középkonzolt.
Viszont addig túrtam alit, hogy találtam ezt:
[link]
Ebből már rendeltek 37-et, 12-en értékelt is, PX5-ös 1080p-sVagy találtam fizikai gomb nélkülit, amiből létezik PX5 és PX6 verzió.
[link]Bőség zavara, csak még mindig nem tudom, ezek jók lehetnek-e már
-
Galla007
csendes tag
pokers -Esetleg univerzális beépitő keretet nem lehet venni ?
-
pokers
senior tag
-
baluka11182
újonc
Sziasztok
hifi felújítást tervezek a 2008-as Toyota Corolla Versómban, és elsőként a fejegységen gondolkozok
nagyon nem értek a témához, de az elég fontos szempont lenne hogy legyen benne apple carplay
egyet már kinéztem: https://aqua.hu/auto-hifi/macrom-m-dl7000-2-din-meretu-erintokepernyos-multimedia-mobil-navigacioval-t852089
az lenne a kérdésem hogy egyrészt passzolna e ez a kocsimba, másrészt mi a véleményetek erről? ez az egyetlen amit 90k környékén találta., ez az ár felé meg nem nagyon szeretnék menni
tervezek majd külön erősítőt is venni, ami egyébként szintúgy kérdéses hogy milyen lesz, de jól sejtem hogy ha külön erősítőre lesz kötve, akkor amit írnak fejegységbe beépített erősítőnek az nem nagyon számit?
nagyon szépen köszi előre is aki válaszol, mert ahogy szerintem elég egyértelmű, nagyon buta vagyok ehhez
-
petymek
senior tag
-
pokers
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi két fejegység választásához.
Azt már megtudtam itt a fórumon, hogy sokan ajánljátok az Xtrons márkát, és szerencsére találtam is két típust, ami passzolna a gyári méretű rádió helyére (persze, hogy egyedi méret, nem szabvány 2DIN
)
Erről a kettőről van szó, de egyáltalán nem értek hozzá, hogy melyik procival, mennyi RAM/ROM-mal lesznek használhatóak ezek a fejegységek:
[link]
[link]
Igazából a dvd lejátszó nem lényeg, inkább gördülékeny legyen a rendszer. Leginkább navira és rádióhallgatásra lenne használva, esetleg android auto és mesefilmek lejátszására, ha a gyerekek már nagyon szét akarják szedni a kocsit unalmukba
Ja, és rendelnék hozzá tolatókamerát is, mert a gyári kicsit "outdated", csak körülbelül lehet felismerni a tárgyakat a gyári rendszeren.Előre is köszönöm az ajánlásokat.
-
laca71
aktív tag
Sziasztok
Mi lehet a gond, ha a T8-as fejegységen, amin android 8.1-es rendszer van
ha elindítom a Waze navigációt akkor pár percig megy a hang, de utána csak megszünik, a navigáció megy csak már nincs hang.. . Ha az Igo megy ott hibátlan.. Mit kell beállítani? -
bl4ze
veterán
-
petymek
senior tag
-
törölt tag
-
(ex)Cat
senior tag
-
petymek
senior tag
-
bl4ze
veterán
Urak, segítsetek.
Az itt ajánlot HEADUNIT RELOADED van fent a 8.1 Android fejegységen.
Telefonon fent van a legújabb Android Auto, MIUI 12-es rendszer, Android 10 alapon.
Az van, hogy szépen fut az AA de ha Waze-t használok az nem. Nem talál poziciót, ha talál tervezés után akkor kb 1 perc múlva leáll a navigációt "befagy" adott pozición és meg sem mozdul tovább a kép, mintha le lenne pause-olva. WTF
Google Maps gyönyörűen teszi a dolgát, nagyon pontosan talál jelet. Ha Waze-ban újratervezés akkor elindul, de kb 1 perc és újból leáll - kép kimered és a hang utasítás is leáll, használhatatlan.
Van ötletetek, hogy mi lehet ez? Miért csak a Waze szórakozik?
Esetleg van más megoldás a HEADUNIT RELOADED-en kívül, hogy AA fusson a fejegységen?
Vagy csak ez az app támogatja, emulálja az AA-t ?
Köszönöm.
-
(ex)Cat
senior tag
PX6-hoz nem tudok vmi TPMS szenzor rendelési lehetőséget, ami nem 2 hónap múlva ér ide?
-
djherby
tag
-
balint730
csendes tag
-
djherby
tag
Sztem jó az Isudar, én is azt terveztem a PX6-ból, de most nem tudok érte annyit adni. Így én egy Junsun V1S Pro-t rendeltem. Nekem egyelőre megteszi, ha kevésnek fog bizonyulni, lecserélem.
A PX5 vs. PX6 összehasonlításról láttam egy videót. Természetesen sokkal jobb a PX6. A konklúzió a végén az volt, hogy ha van PX5-öd akkor nem érdemes váltani, ha még nincs semmid akkor PX6-ot vegyél.
-
AndrewTdi
addikt
-
Benjoe69
csendes tag
-
Benjoe69
csendes tag
-
Benjoe69
csendes tag
Sziasztok! Lehet, volt már róla szó, de hirtelen nem találom... Isudar 4/64-es van betéve a Passatba. A Can csatlakozón van egy vezeték, amelyiket szét kell húzni, hogy ne szívja az akksit állás közben. Meg tudná valaki mondani melyik az a vezeték? Sikeresen elhánytam a telepítési papírt, pedig ott jelezte, ha jól emlékszem.
-
petymek
senior tag
Akkor kb. jól írtam. Lényeg, hogy van még egy kis tűrés.
Az is számít ki szállítja. A DHL és ilyen társaságok tuti bekérnek minden szart, amellett, hogy drágák a díjai, és nem engedik azt sem, hogy magad intézd a vámot.
A posta ezzel szemben, van, hogy futni hagyja az embert, pl. egy nagyobb értékű SD kártya, SSD, stb esetén.Aki még nem vásárolt, ezeket tudtam használni:
SINGLEDAY10 – $10 discount for order over $90;
SINGLEDAY12 – $12 discount for order over $110Lehet korai volt, tavaly jobb kedvezményeket sikerült elérni, de inkáb mint a semmi.
-
AndrewTdi
addikt
-
bl4ze
veterán
-
AndrewTdi
addikt
Én is Touranhoz néztem ki ezt [Isudar PX6]
Más fórumokon nem írtak róla rosszat, de itt még nem nagyon olvastam róla véleményt. -
st3v3np3t3r
nagyúr
Megjött a bíztató vàlasz a Hizpo Webshoptól,70$ az alaplap
kínából(mindennel együtt 31ezer Ft), a gép 179€(69ezer Ft) volt EU raktárról.A barátom kérdezi, van e hasonló árfekvésben megbízhatóbb Androidos fejegység VW Touran-hoz!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Ez sem teljesen igaz. A NAV-nak nem az az elsődleges követnivalója, hogy az Aliexpress honlapján mi van kiírva, hanem a hazai jogszabályok mit írnak. Pont az,amit leírtam.
De pontosabban egy úgy néz ki. 22€ áfamentes,DE!, a 10€-t meg nem haladó adóterhet nem kell fizetni, azaz a 22€(~7800Ft) helyett olyan ~37€-ig(13ezer Ft) nem kell áfát fizetni. Minden hónapban rendelek kínából,ezt azt... meg párszor volt dolgom vámimport igénnyel... Olvass utána,youtube-on is vannak fent a témában videók. A NAV-ot nem az érdekli, hogy mi van a csomagon! Sőt, tudják, hogy a kínaiak szeretnék kihasználni a kiskapukat,ezért a NAV-nak van egy listája a kínai webshopos feladóktól. De ez nem ide tartozik -
Csabex
őstag
Megvan
Bakker... Ömlik be a mész az agyamba
Az ebay-es topikban követtem el ezt a gondolatmenetet. -
Csabex
őstag
Többet is felsoroltál, ezért gondoltam a Klyde-ra is, mert már nem emlékszem... Egyszerűen nem tudom hova lettek azok a hsz-ek
Pedig még alvajáró se vagyok 
Akkor keverem, elnézést... körül nézek a többi mentett topikjaimban is
-
petymek
senior tag
-
Csabex
őstag
Körülnézek, de a 11.11-nél kedvezőbb nem biztos lesz... Na igen! Ugye, hogy te ajánlottad itt nekem ebben a topikban? Egyszerűen nem találtam azt a hsz-t... Akkor kérdeztem az Xonrich vagy mit és reagált is egy fórumtárs, hogy teljesen jó, ismerőse autójában 3 hónapja jól szuperál. Vagy nem itt voltunk?
szerk: Sőt, ha jól rémlik EUNavi-t is mondtad, h jó lehet akár. Kb 2 hónapja szerintem.
-
petymek
senior tag
Egyébként lehet már kapni egy ideje PX6 SOM-ot is. német amazonon, borsos áron:
https://www.amazon.de/gp/product/B07W3PYNM3/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1Oroszoknál fele ennyi, csak nemtom, tőlük van-e valami buktató szállítás során.
-
petymek
senior tag
-
petymek
senior tag
Sőt, 44 euroig nics áfa, mert a felett vetik csak ki. Ali fórumon pontosan le van írva miért.
-
petymek
senior tag
Valamelyest gyorsabb a PX6. HAsználat közben még nem találkoztam akadással PX5+4GB rammal sem.
Mielőtt nekiugrassz, kérdezz rá az MCU-ra, mivel szempontnak írtad az egyedi romot. Kérj egy fotót a belselyéről.Még valami, ne kapkodj, nézz meg többet is. Ugyan Alin a 11.11 a legnagyobb akciós nap, de lesz még black friday is, valamelyest kevesebb kedvezménnyel.
Múltkorában ajánlottam a Klyde márkát is, ott is van Áfa, vám, de összeségében a gyártótol közvetlen is áránál vagy. Náluk az új CSN2 nem MTCx, tudtommal nincs rá egyedi ROM. -
st3v3np3t3r
nagyúr
-
Csabex
őstag
A jótálláson nincs értelme filózni, ha Kínából jön... Ezért kell olyan aminek a romját lehet buherálni, ha kakukk lesz valami miatt. Műszaki emberként jómagam kötöm be a kamerát is, fejegységet és tpms-t meg mindent, ha meg romot kell tenni venni rajta, abban is jártas vagyok... Életembe nem vittem telefont szervízbe ha nem volt garis, mindent magamnak csináltam, még kijelző cserét is.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Ez csak részben igaz, de nem mind1, hogy a feladó cégként vagy magánszemélyként adja fel. Mivel cég küldi, így 0-22€ minden mentes,22-150€ csak áfa,150€> vám és áfa!
Ha magánemberként adjàk fel akkor 0-45€ mentes,45.1€-150€ csak áfa,150.1-700€ vám és áfa!Bizonyos esetben, bizonyos termékeket valóban nem éri meg kintről rendelni, ez nagyon igaz. Nem sokkal olcsóbb kintről,ráadásul a jótállásos javítás is körülményesebb.
-
bl4ze
veterán
A termék ára+postaköltség 27% áfa és 3500 Ft vámkezelés, ha az MPL kezeli.
Futárcégeknél még több. (6-9 Ezer Ft per vámkezelés)
Egy 240 USD fejegységre (74 400 HUF) fizetsz még 23 600 Forintot. (Áfa+vámkezelés)
Szerintem nem megérős, miközben EU raktárból is sok esetben lehet vásárolni sok Ali-s eladótól. (+ nem várod hetekig és vámos megbízásokat töltögetsz a Postának)Én főleg azokat nézegetném, az én fejegységem is Német raktából jött.
-
Csabex
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
2500 - 2401
8543 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még egy Xplore-al sem

Próbálok pár dologra válaszolni, remélem nem mondok hülyeséget.
)
kínából(mindennel együtt 31ezer Ft), a gép 179€(69ezer Ft) volt EU raktárról.