- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
-
AndrewTdi
addikt
-
darvinya
titán
Ilyen android csatlakozásom, de nincs hozzá cam-busz.
Csak RCA és 2 fajta USB.
6 PIN-es USB-t megfejtésre vár.
Viszont már gyári csatlakozóból külön van vezetve 3 szál, ami a Blaupnukt TravelEX-be lett külön bekötve és azzal működött a kormány oszlop kapcsoló.
PÜ üzenetben lévő jobban érdekelne, ha tudsz segíteni. -
iceQ!
addikt
-
lufi7
aktív tag
-
lufi7
aktív tag
-
pgemil
aktív tag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
pengegyerek
aktív tag
-
gara1
csendes tag
-
lempi
csendes tag
Szia!
Sajnos az usbdevview-ben sem látszik nem egészül ki a sor ujabb elemmel. Utoljára mikor csatlakozott az eszköz az sem látszik mert töröltem drivert majd ujra telepítettem. (Rockchip Driver Assitant v5.1.1 SOM driver). Semmi nyomát nem látom Igen a rkdevtool-ra gondoltam de láttam egy orosz videót ami jól szemléltette hogy hogyan kell csinálni. Jobb oldalra azt írta ki mindig hogy sikerült a frissítés. Megnéztem win 10 alatt is ugyan az a helyzet. Nem látszódik az usbDevview-ben és máshol sem. -
Johnny077
csendes tag
Szia. https://www.youtube.com/watch?v=HGD2Aii_vx0&t=594s
Kb. a nyolcadik percnél kezd beszélni a DSP-ről. Az én erősítőm egy 4 csatornás JBL, és a rádió hátuljából egy darab RCA aljzaton jön ki a mély, de egy Y elosztóval megoldottam.
Ez pedig a rádióm: https://es.aliexpress.com/item/4000535123333.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.65732ba499KqQN&algo_pvid=1d6e4109-92f2-4e95-86ee-7d502c3ffa3c&algo_exp_id=1d6e4109-92f2-4e95-86ee-7d502c3ffa3c-17&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000017405564277%22%7D&pdp_pi=-1%3B115679.78%3B-1%3B-1%40salePrice%3BHUF%3Bsearch-mainSearch -
Johnny077
csendes tag
Szia! Annyit ki tudtam deríteni, hogy az összes PX6 DPS rendszere el van cseszve. Láttam egy videót a YouTube-on, ott egy srác hasonlítot össze két droidot, és külön felhívta rá a figyelmet, hogy a SUB csúszka nem ér semmit, szoftveresen elrontoták. Aztán mutatot egy oldalt, ahol egy srác valahogy megoldotta a problémát, /sajnos nem lehet kivenni a videóból pontosan/ de annyit mond, hogy valamit át drótozott, és szoftveresen frissítette. Utána néztem az XDA-n, de ott is csak a megoldást keresik. Viszont én ma kipróbáltam az egyémbe a SUB kimenetet, van rajta jel, talán egy picit halkabb, és nem lehet szabályozni.
-
lempi
csendes tag
Szia!
Köszönöm hogy válaszoltál és időt szakítottáll rám.
Az ini filé-t úgy módosítottam ahogy írtad, a hiba az volt hogy nem "C" gyökérkönyvtárból futtatam. Miután rájöttem megjelent az eszközkezelőben a som, és minden egyes alkalommal a gép is hangot adott csatlakoztatáskor. A fészkek rendben vannak mert arra figyeltem hogy ne legyen megtörve a csatlakozási pontnál és most is passzosan illeszkednek a helyükre. Nem is volt soha eltévesztve a helyük. Az Usbdevview -ben nem tudom hogy milyen néven szerepel a driver. Amúgy Windows 11-en működött az RKDevTool.
(Egy kis magyarázat hogy mit szerettem volna elérni. A gépet droid 8-al vettem, és később 9-re frissítetem, ami tökéletesen és azzal felülettel működött ami nekem tetszett. Gondoltam hogy frissítem 10-re recovery-böl de a bluetooth nem működött. Akkor vissza raktam a 9-et de akkor már azzal sem működött. Ekkor kezdtem utánna olvasni hogy droid 10-en az a modul ami nekem van (MD725 1) nem működik (cserélni kell) viszont abból is kétféle van és az egyik droid 9-en működik. A Termux megmutatta hogy az enyém melyik és az a jó tipus volt. Ekkor kezdtem a problémával kapcsolatban fórumozni és kiderült hogy OTG-vel helyre lehet hozni. De nem értettem hogyan kell a programot használni. Igaz Petymek küldött egy linket amiben le van írva, de nekem nem volt egyértelmű ezért abba hagytam az egészet. Mivel hiányzott a bluetooth gondoltam megint neki esek. Közben rendeltem egy bluetooth modult is biztos ami biztos legyen a 10-hez ha eljutok odáig, de addig is megpróbálom a 8at visszarakni hátha jól működik megint. Itt kezdőttek megint a problémák 8-at nem sikerült otg-vel sem visszarakni csak 9-et találtam ami elindult. Ekkor meg az oldalsó érintő gombok nem működtek nem is világítottak. A faktoryban is állitottam RGBW-re hogy fehéren is világítson de semmi ,csak akkor világított ha kicsit lentebb húztam a három szín egyikét. Aztán fölraktam a droid 10-et ami el is indult de ott sem világítottak a gombok és nem is reagáltak érintésre. Akkor mehetett tönkre a som mikor megpróbáltam recovery-ből 8-at fölrakni 10-re próbált újraindúlni de már nem indult el többet csak fekete kijelző van. Ettől kezdve nem is csatlakozott OTG-vel sem többet a géphez pedig előtte mindig sikerült. Az is probléma volt hogy az első droid 10 után (májusban) megjelent egy szines teszt oldal ami miatt nehezen lehetett recovery-be belépni és szerettem volna eltüntetni valahogy. Erről sem találtam leírást seholsem hogy hogy lehet eltüntetni még csak a problémát sem találtam. Képek a 3831-es hozzá szólásban. Hosszúra sikerült, de talán így érthetőbb hogy mit generáltam. Tudom hiba volt hogy nem csináltam mentést csak képeim vannak róla ami ugyan nem sok.
Mivel a som valószínüleg tönkre ment, azt szeretném kérdezni hogy érdemes-e másik PX5-öt vagy PX6-ot venni? Az érintő gombok működnek majd? Vagy vegyek inkább másik fejegységet mert ez kuka? Esetleg valami más ötlet a javításra.
(Privátban szeretnék kérdezni valamit lehet-e róla szó?)
Egyépként erről a fejegységről van szó: https://www.aliexpress.com/item/32969773028.html?spm=a2g0o.9042311.0.0.27424c4dJzCjcIMégegyszer köszönöm a türelmed!
-
Johnny077
csendes tag
-
Johnny077
csendes tag
-
Adi01
tag
-
Adi01
tag
-
Adi01
tag
-
Adi01
tag
-
gjoco1
addikt
-
iceQ!
addikt
-
IO.sys
őstag
-
IO.sys
őstag
-
kovbandi82
őstag
-
honeker
őstag
-
iceQ!
addikt
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
iceQ!
addikt
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
kovbandi82
őstag
-
kovbandi82
őstag
-
kovbandi82
őstag
-
honeker
őstag
-
hevizms
addikt
-
Gonzales007
csendes tag
Köszönöm a választ! Sajnos sehogy nem akarja az igazat. A Tune+- lett a hangerőszabályzó (a kormányról működik rendesen), a rádiónak meg szerintem beállítási gondja van, továbbra sem működik. USB, CD, DVD, Youtube, navigáció, minden más jó.Kivettem ma és a szobában tápegységről próbálkoztam.
Csatoltam két képet a 8888 kóddal elérhető factory settings-ről illetve a Touch Study menüpontról. Akinek ilyen készüléke van és jól működik, szeretnék kérni egy beállítási fájlt akár fotók formájában, akár SD kártyára mentve és fájlként. Lehetséges, hogy a rátelepített majd törölt indító alkalmazás kavart be ennyire? -
Csabex
őstag
-
Gonzales007
csendes tag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
imi290
aktív tag
Köszi a választ. Nem kaptam hozzá semmit, ha jól emlékszem nem is lehetett választani. A leírásban benne van az android auto, csak azt nem tudom hogy azt a fejegységen kellene-e keresni. A telefonban benne van, de azr sem tudom elő varázsolni.
Easy connect app van a rádióban azzal próbáltam de nem működött. Ezt le kellett a telefonba is tölteni QR kód segítségével. Nem merem használni, kitudja megbízható-e.
Igen, az a rádió amit linkeltél, én nem tudtam linkelni
és a paraméterek is azok. -
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
gjoco1
addikt
-
honeker
őstag
-
Kongó
csendes tag
A mikrofon külső mikrofonra van állítva, és jól is működik amíg a restart után le nem állítom az autót. Én valami szoftver hibára gyanakszom, ami mondjuk alvó mód után nem indul jól. Hiába állítom a factory setting-ben a power off/ sleep módot 10 percről bármire pl 5 órára semmi nem történik.
Olyan mint ha alvó módból a bluetooth valamely szoftvere hibásan indulna. (Telefon fejegység Bluetooth-on kapcsolódik) az -
Pityu89
senior tag
-
honeker
őstag
-
ojpenge
csendes tag
-
BodriDani
újonc
-
gjoco1
addikt
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
Matyi222
senior tag
-
Matyi222
senior tag
Megérkezett, beszereltem, és teljesen meglepően gyorsan és szépen működik, a menetrögzítő kamera képe, nem 8k, de azért ha kell jól jön a képe.
Nincs akadozás, megy egyszerre több funkció, akkor sem röcög.
Nagyon könnyű volt bekötni, minden pontosan úgy volt előkészítve, hogy csak össze kellett dugni, és egyből működött.
Új varázsa lett tőle a 10 éves autónak. A telefonkihangosítotó is remek.
Eddig csak pozitívan tudok beszélni róla.
Remélem ez így is marad.
1. Még szerelés közben.
Van most boldogság

-
dancsuri
veterán
-
gjoco1
addikt
-
torrente777
tag
-
gjoco1
addikt
-
dvili
csendes tag
Szia! Nekem régi mazda 5-ösöm van, JUNSUN v1pro 4/64-et vettem bele. fullosan, azaz 4g-s simkártyásat, 2 usb kivezetés, stb, minden létező csatlakozást, kábelt elküldtek. kiválóan működik. digi netes sim-et vettem hozzá - 1500 ft / hó 30gb, hűség nélkül. minden megy rajta. waze, igo(ez előre telepített) , youtube, netflix, spotify, stb.... nekem nagyon bevált. aliról rendeltem. kb 1 hét alatt itt volt. a kommunikációt a junsun russia-val folytattam, mert ők minden kérdésemre gyorsan válaszoltak, segítettek, stb. amúgy kb fél évig túrtam a netet, hogy mit vegyek a kocsiba....
-
Matyi222
senior tag
-
Matyi222
senior tag
-
DzsoZee34
csendes tag
-
DzsoZee34
csendes tag
Szia!
Először is nagyon szépen köszönöm a segítséget, nagyban segítettél, így kettőre szűkült a listám, elsődleges célom a Joying lett (most azon hezitálok, hogy 8" fizikai gombokkal, ami nekem kicsit jobban tetszik, vagy 9" a képernyő oszthatóság miatt
). Ha ez nem sikerülne, akkor sem adom 4/64 alá.
Ide válaszolni nem volt időm tegnap, de sikerült elindítanom egy levelezést a Joyingal, elvileg próbálnak segíteni valami EU stockal, mert van nekik, csak nem erre a termékre.
Másrészt viszont elnézést a tudatlanságomért, de te is és petymek is írtatok, hogy MTCx eszköz, azt hol tudom ellenőrizni, pontosan mit takar? Custom romolással nem biztos, hogy foglalkoznék, anno még egy Motorola Defy+omat rootoltam és ügyködtem vele, ha itt így csak úgy lehet, lehet nam bajlódnék vele.

-
honeker
őstag
-
honeker
őstag
-
megott
aktív tag
-
zole72
tag
-
megott
aktív tag
-
törölt tag
-
megott
aktív tag
-
törölt tag
Szerintem nem a triggeres fajta van neki, azt írta nem olyan mint a képen.
Szerencsétlent jól bekavartad azzal, hogy nem kell táp, meg a vezeték színekkel. Egyszer a piros kilógó vezetékkel, utána már a képen ami kék lesz, jó hogy nem tudja már mit hová kössön.
A vevő tápját kötözgeti a reversre meg az amp remotra, nem csoda hogy nem megy neki.
A nem lesz hang hülyeséget meg nem is értem.. -
zole72
tag
-
zole72
tag
Olyanom van amit linkelt,kivéve a vevő részénél az rca csatlakozónál nincs kék kábelem,a többi az stimmel.
Az adó részt bekötöttem a tolatólámpára a pluszt és a minuszt,majd az rca csatlakozót összekötöttem a kamera rca csatijával,és az aramot is rádugtam.
vevő rész rca kimenetét,rákötöttem az android egység kamera rca csatlakozójára,a piros áram kábelt rákötöttem a fejegység rev kábelére majd az amp connect-et is hozzákötöttem a rev és a vevő piros kábelére,hátramenetbe kapcsol is a kamera,de ha üresbe teszem nem vált vissza mivel folyamatosan kap a vevő egység áramot tolató lámpáról kellene előre húznom kábelen az áramot ? azért vettem ezt a wifis egységet hogy ne kelljen áthúznom a kábelt,de máshonnan honnan tudok a kocsi elejéről áramot juttatni ami csak tolatáskor ad áramot ? -
zole72
tag
-
zole72
tag
-
gjoco1
addikt
Nekem is nagyon megfelel , ami használunk , és végre kiegyenesedett minden . Szóval Én sem hiszem , hogy cserélem . Csak a kisördög megmozdította a fantáziám .
CarWebDurura is ráköltöttem a gatyám . Megvettem mindent , ami létezik. Pro - t és a hozzátartozó skineket.
És szuperül működik .
Telefonon is szeretek variálni [látható] okok miatt .
-
bajoros
csendes tag
-
bajoros
csendes tag
-
Rick4
félisten
-
divan
őstag
-
petymek
senior tag
-
divan
őstag
-
petymek
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Új Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így vettem a kocsit még másfél éve.
Már gallyaztam is a tárból .

és a paraméterek is azok.
kikapcsolt állapotban? 🙂Nagyon kevésnek tűnik.