Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
torok6
aktív tag
A default power statuszt ha kikapcsolom akkor mi fog változni? Másik kérdésem még ez lenne hogy vettem egy 720p tolató kamerát és kaptam hozzá egy leírást hogy a fejegységen keresztül lehet állítani neki a felbontását de nekem olyan nincs ez fejegységtől függ? Így állítás nélkül nem megy a kamera 720p be.
-
Zirowe
nagyúr
Végül hagytam úgy és kb 2 nappal később már 10.9v volt, a kijelző még mindig sleepben, de a kocsi továbbra is gond nélkül indul.
Elvileg a 12.1v normális érték.
Mindenesetre visszatértem gyárira és azt felfrissítettem a legújabb decemberire+az mcut is a legfrissebbre cseréltem, holnap feleségem viszi hosszabb útra.
A kulcs meg az ablak tényleg vmi sajátos baja lesz az autónak, mert tanítás után se ment az a kulcs, mindegy, van még 4. :D
Viszont tökre meglepődtem, hogy mutatja a dinamikus kerékvonalakat tolatáskor, erre nem számítottam. -
Na, akkorb végül csak jó lett a tolató
Háááátt ez az ablak és táv dolog lehet az éhség is, de lehet az is, hogy francia autó átka, mert elég kesze - kusza az elektronika a franciáknál sajnos
Pedig én kikötöttem az ACC-t és működik azóta is normálisan, viszont rémlik valami beállítás erre vonatkozóan a factory vagy CAR settings menüben, nézz utána. Töltésed nem túl alacsony? 13.8 - 14.4 között töltenek átlagban, de számolni kell kb 0,2 - 0,3V csalással, mert nálam is a 14.4 helyett 14.6 vagy7-et mutat. Mi lett az eredménye, mert a hsz-ed már 2 napos, esett 11.9-ről?
-
azimut
aktív tag
Hogyan tudok screenshotot lőni a kínai androidos HU-n? Talán egy app segít?
Telefonon egyszerű, van erre billenytűkombináció, ide is szeretnék kulturált képeket mellékelni.
-
Zirowe
nagyúr
Most tudtam tesztelgetni az elmúlt két napban a hátsó kamera rovására, mert azt még mindig nem építettem be.
Kiderült, hogy tökéletes az alap canbus profilja, csak inverzen jeleníti meg a csíkokat: jóval messzebb, mint a gyarinál az összes csík és szín világít+sípol, mint állat, majd ahogy csökken a táv alszanak ki a csíkok, a sípolás pedig konstans, szóval ez most jó.Viszont a táv és ablak gondokat szerintem az éhsége okozza.
Autó akksija nem a legújabb, viszont gond nélkül indul, eddig heteket is állt gond nélkül télen és konstansan 12.1-12.4v között volt az akksi feszültsége.
Fejegység beállítottam a töltöttség mutatására: gyári rommal auto sleeppel maradt 12.1 az érték, malaysk-en auto, illetve 30mp-s beállítással 12.2v-ről lement 24 óra alatt 11.8v-re, a másik 24 órás mérésen pedig 12.1v-ről 11.7v-re, szóval konstans 0.4v az "éhsége", ami annyira nem tetszik az autónak.
Indul rendesen, meg nyílik is, csak olyan, mintha levettem volna az akkusarut, indítás után rögtön felviszi 13.7-13.9-re, illetve 14.0v-re.Megpróbáltam kikötni az acc-t (wiki szerinti iso A4 pin piros vezeték), de akkor egyáltalán nem kapcsolt be semmi, illetve megpróbáltam kikötni csak az állandót (iso A7 pin sárga dupla vezeték), de akkor se kapcsolt be.
Most auto sleepen hagytam és a default power statust on-ról off-ra raktam factory settings otherben, de mondjuk eleve 11.9v-vel hagytam ma ott, mert már késő volt. -
petymek
senior tag
válasz
atis810313 #3483 üzenetére
Egyrészt azt, hogy tudod mit vásároltál
Másrészt, recovery-ről volt szó nem?szerk:
rád kerestem hosszabban.
Szóval, ha egyszer indulna újra, egyértelműen azt mondanám, az induláskori fesz. esés az oka. Így távban erre nem lehet mit mondani.
Amit először tesztelnék, az az, hogy labortápról meghajtva, megnézném, hogy úgy is csinálja-e (állandó táp, meg bontható ACC mellett). -
válasz
KAMI911 #3471 üzenetére
A hátsót alapból kábelesre akartam, mert attól tartottam, hogy a távolság szűk keresztmetszet lehet, mert kombim van, no meg összeszedhet mindent én ha instabil a kapcsolat egy tolatás közben, akkor agybajt kapok
Én is arra gondolok, hogy elől nem lehet gond a táv miatt és majd úgy próbálom, hogy az adót és a vevőt is közel teszem a tűzfalhoz.
-
Miért, a tolatókamerát nem tudtad előre vezetni? Enyémet a tetőkárpit alatt vittem végig, elért lazán, mert 6m kábelt kaptam és nincs semmi zavar, nem szed fel zajt sehonnan, pedig paráztam a függöny légzsák miatt, de minden ok. Szerintem inkább earth-re kösd, mert az a test ugyebár. Elől a műszeregység vagy a rádió mögött szokott lenni gyári testpont, csak találsz egyet. Na, akkor szép lassan csak kitapasztalod
Launcer témában is xda-n nézz körül, de az agama pedig egész jó, jókat olvastam róla, nem tudom nálad miért resetelte magát...
-
petymek
senior tag
válasz
atis810313 #3468 üzenetére
Ez egy Klyde CSN2, tök mindegy minek címkézték.
Recovery ->Power hosszan nyomva tart, majd mikor villogni kezdenek a háttér ledek, elneged, és ismét megnyom. -
válasz
atis810313 #3468 üzenetére
Esetleg annyit tudsz tenni, hogy a lereseteled... A jobb felső sarkoban ott a rejtett kis gomb, azt nyomd meg egy fogpiszkálóval vagy valami hasonlóval. Próbálhatod hosszan nyomva tartva is, lehet akkor hard reseteli. Kérdezd meg az eladótól a procedúrát, mert lehet, hogy ennél a CSN2-nél másként van. Általában a reset + bekapcsoló gombbal lehet belépni a recovery menübe, ott pedig az install menüponton belül a zip from sd card-ra böksz és kiválasztod a romot amit egy sd kártyára másoltál és behelyezted a jobb oldali slotba, nem a GPS-be. Első körben azért kérdezz rá az eladóra, hogy miként zajlik a folyamat, nehogy hazavágd...
-
Zirowe
nagyúr
Nem, a vezetéknélküli az a tolatókamerának van, a rádió helyen meg max a quad lockban vannak ilyen vezetékek, melyiket érdemes kötni: earth jelűhöz vagy egy hangszóró negatívhoz?
Igen, közben rájöttem, hogy a Factor, settingsben tudom állítani a canbus adaptert, találtam is egyet, amivel tökéletes a radar, de azzal meg alapból nem megy a kormány távirányító és nem minden üzenetet ír ki, szóval majd ezeket is tesztelem.
Gyáriról közben szintén találtam leírást+filet xdan, tegnap este az akksi töltöttség is feljegyeztem, kíváncsi vagyok most már sikerül-e belőni rendesen. :)Egyedül ez a launcher féle részét érdekes, mert máshol mintha nem találnék erről említést+nem nagyon kellene így viselkednie.
-
atis810313
friss újonc
Szia!
Köszi a választ. Valami star dvd a neve, az ebay-ről vettem. Már írtam neki, de az ünnepek nem segítenek a kommunikációban. Sajnos egyelőre áll az egész dolog, én meg megőrülök. Ennyire nem értek hozzá, hogyan tudom újra rakni, kérlek írjátok le nekem lépésről lépésre. Köszi. -
torok6
aktív tag
Sziasztok. Vettem egy tolató kamerát a fejegységhez és azt szeretném megtudni hogy a kamerához kaptam egy filltert annak mi a lényege?
-
válasz
atis810313 #3461 üzenetére
Szia,
Hasonló enyém is, csak Focusban
Hát ez sajnos nem a legjobb MCU verzió ez a CSN2...
Honnan vásároltad, nem valami Car Multimedia Store nevű cég volt? Róluk nem hallottam jót, csak azért kérdem. Első körben újra raknám az egészet, de ha 4 napos a történet, akkor friss és levelezgess az eladóval, hogy valami nem kóser és mit tanácsolnak? Nem tudom a többiek mit szólnak, esetleg Petymek, mert ő jobban keni vágja -
Na, akkor majd oszd meg velünk a tapasztalatokat
A motortérben csak találsz egy testet valahol, nem? Azt kilazítod és préselsz egy szemes sarut egy kis vezetékre, aztán azt biztonságosan oda vezeted. Nem para miatt, de ajánlatos autóipari kábel ami bírja a magass hőfokot. Mondjuk egy régi, vagy másik kábelkorbácsból egy darab... Vagy bármelyik bontóbból valahonnan.
Launcher témában lehet, hogy miután feldobod reseteli a factory settings menüpontot amiben meg van adva a CAN modul típusa, azt érdemes csekkolni. A gyárira nem tudom ha a factory reset elegendő, de az eladótól kunyerálj egy romot amivel küldték neked az egységet, mert lehet frissebbet is kapsz akár... Annak idején én kértem tőlük egyet és annyi a teendő, hogy recoveryből nyomod fel akár egy sd kártyáról.
De, a tolatóradart is a factory settingsben lehet ha jól rémlik, de tuti, hogy van, mert én állítgattam kíváncsiságból, de nem történt semmi, nem dobott fel semmit a képre és nem is pityegett. -
atis810313
friss újonc
Kb három napja került be a Mondeo Mk4 autómba egy androidos fejegység. Sajnos mikor beindítom az autót és bekapcsol a fejegység, akkor jobb esetben egymás után újraindul kétszer, rosszabb esetben ötször. Olyan nincs, hogy bekapcsol és úgy is marad. Mikor újraindul, minden beállítást is elfelejt. MIért van ez? Csatolok képet az adatairól.
Az a legnagyobb gondom, hogy ez a menete, mikor reggel beülök az autóba: beindítom, indul a fejegység is, aztán pl. ma reggel 11 szer indult újra egymás után. Ilyenkor olyan, mint ha resetet csinálna, nem csak a rádiókat felejti el, hanem mindent, illetve az újraindulások között sem vesz semmilyen parancsot, tehát bármit nyomok, nem reagál. Aztán mikor úgy dönt, hogy végzett a folyamatos újraindítással, aztán elkezd tökéletesen működni és nem indul újra utána. Nagyon, nagyon csalódott és ideges vagyok már miatta.Ez lehet bekötés miatti hiba??? Nem lehet, hogy szoftveres hiba? Előre is köszi a válaszokat, kérlek segítsetek. -
Zirowe
nagyúr
Ugyanezt a vezetéknélküli adaptert rendeltem a hátsó kamerához, elvileg holnap fogom berakni, a hátsó egységeta tolatólámpához+szűrő, viszont elől még nem tudom hogyan fogom a vevőt csatlakoztatni: a piros vezetéket a reverse vagy cam pow vezetékre, viszont nem tudom a feketét hova kössem, mert nem nagyon van test vezeték.
Közben megtaláltam a car webguru launchert, ami szintén nagyon tetszik, de megint furcsaságokat csinál az autó: ablakot megint tanítani kellett, későn jelennek meg a canbus üzenetek, a tolatóradar nem jelezte az akadályt, az egyik kulcs távja nem működött, mintha resettelte volna a bsit.
Megint újrafrissítés lett a vége.
Egyébként hogy lehet visszatérni a gyári állapothoz, sima factory reset?
Mert láttam xdan, hogy vki rakosgatja fel a witson frissítéseket.
Mondjuk a tolatóradarral a fejegységgel eleve elégedetlen vagyok, mert még nagy hátralévő távolságnál már pittyeg, mint őrült és pirosat jelez, nem lehet ezt vhogy kalibrálni? -
-
Nem vennék mérget rá, de mintha a fizetősben lenne benne csak, de nem vagyok biztos benne, nem is olvastam utána xda-n. Látod, itt az a jó, hogy simán vissza tudod rakni a régit, vagy bármit ha gikszer volna, nem lesz tégla az eszköz. Hááátt igeenn... az első kamera ügyében nagy a vacillálás nálam is... Az a nagy helyzet, hogy én tudom hol lehetne áthúzni a kábeleket, csak ahhoz a gyári gumi harangot kellene megszúrjam és ott átküszködni a gyári köteg mellett... Na most első körben egy ilyet berendeltem, mert gondolkodom a vezetéknélküli megoldáson, de még megy a filózás, mert nem tudom, hogy nem-e fog gebasz lenni a TPMS rendszer miatt ami tervben van, és szintén vezetéknélküli az is.
-
Igen, jogos... Annak idején visszaolvastam rendesen jó pár hónapot, majd kinéztem pár márkát (nagy tévedés volt) és úgy kérdezősködtem, aztán Petymek sokat segített, hogy itt valójában a márka felejtős, inkább a bolt meg a termék értékelése és a hatékony kommunikáció a mérvadó. Utolsó mondatod az nagyon beszédes
Ha már erre jártál, PX6 spiáter ügyben van valami fejlemény?Ha netán cserélnéd az isudarban 5-ről 6-ra és gyártasz le, akkor nekem tuti kell egy darab szóval, gyárthatsz kapásból kettőt
-
svgyula
addikt
válasz
lasse001 #3450 üzenetére
Szia! Az IGO helyett használd a HERE alkalmazást az elsőt már nem fejlesztik(?) androidnra a hang mindig probléma volt az összes fejegységemen. Vagy üvölteni kellet, hogy a navigáció is érthető legyen vagy le kellett minden mást állítani. Próbáltam a hang file-ok amplitúdójának az emelésével kisebb sikerrel. Így letakarítottam és jött a HERE. Vagy lehet még a Sygic is egy megoldás, nálam fent van mindkettő, volt már, hogy egyszerre ment mindegyik próbaképpen. A Sygic párszor megpróbált átverni, ezért maradt a HERE. Stabil megbízhatóan tartja a jelet. Én csak offline használom.Kicsit puritánabb mint az IGO de legalább hibátlan a működése és jó a hangerő is.
-
Zirowe
nagyúr
Köszi, fel is ment ma rá a malaysk lite rom.
Próbálgattam a launcherek közt az agamat, mert külsőre bejön, csak nem tudom mit nyomhattam meg, mert hirtelen minden canbusos infó eltűnt. :DSzerintem kilőhette valahogy a canbus kommunikációt végző appot, de nem találtam meg, se újraindítás opció nem volt, ki/bekapcs nem volt elég+az agama is resetelte magát furamódon.
Újraraktam malayskot és minden a régi szerencsére.A hsz-edben linkelt képekkel azonos volt az enyém kinézete is, remélem nekem nem lesz gondom az ACC-vel.
Kamera majd hétvégén kerül bele, illetve előre is szeretnék egyet parkoláshoz, csak még nem vágom hogyan és hol húzzam át a kábeleket. :)azimut: igen, gyári dupla fakra erősítés nélkül egy iso átalakítóba vezetve, rakparton eddig minden rádió bejött, amit hallgatok, holnap megnézem majd út közben is.
Gps is jó, az is a gyári fakra átalakítóval. -
lasse001
senior tag
Sziasztok. Van egy valószínűleg hamis 9 es Androidú fejegységem. A mire felraktam már a több fajta IGO-t ami telepítés után még beszél és csipog de bizonyos idő után meg sem nyikkanik. Ha rádiót hallgatom a háttérben az mindig elhalkul ott ahol a naivnak beszélnie kellene. Találkozott már valaki ilyennel? A waze meg leállítja a rádiót menet közben, ami hosszabb úton elég kellemetlen.. Azt azért nem szeretem.
-
azimut
aktív tag
Ahán! Tehát a rendszámvilágítós kamera! Érik nekem is nagyon a dolog.
Zirowe: Antenna, dupla fakra simán, vagy erősítővel? Én először a gyári dupla fakrás erősítőt próbáltam, gyatra vételi eredménnyel, majd egy zseniális indíttatásból sima, erősítőmentes átalakítóval a helyben megszokott vételi erősséghez jutottam (zéró helyi adó, Tokaj az egész Alföldre sugároz, tőlünk légvonalban 100 km, szóval pár adó).
-
Szia,
Na, egész jó ! A tolatóradar sípolás hangerejét a factory settings-ben fogod tudni állítani, de ott még sok minden mást is. Itt egy pl, hogy nálam hol található, illetve ebben a hsz-ben volt szó a belépési kódokról is. Lehet frissíteni, mert ahogy látom megfelel a Malay féle követelményeknek és ez a ROM passzol, de azért csekkold le te is az első hsz-ben lévő requirements screenshotokat.
Navigációs appként a waze-t használom, illetve zenéhez a youtube vanced-et szedtem le, mert működik hátérben is. Gyújtással megszenvedtem elején, mert nem kötöttem ki az állandó ACC vezetéket ami alapból be van kötve, de a kikötése után már minden ok, úgy viselkedik ahogyan te is írtad, hogy shutdown folyamat majd kikapcsol.
Tolatókamerát is beszereltem és most jut eszembe, hogy ide nem is dobtam be fotót arról, hogy milyen működés közben, illetve hogy néz ki fizikailag kívülről, de most pótlom: -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, végre beépítettem a witson androidos fejegységet a C4 Picassomba.
Ezek az adatai:Rádió szól a gyári dupla fakra átalakítóval, gps jel is van a gyári antennával+átalakító, a tolatóradar sípolás+kép is van, bár halk és még csak középen láttam jelzést, kormány távirányító is működik, kiírja a hibaüzeneteket is, bár kicsit furán, tolató kamerát még nem raktam bele, illetve a mikrofont se kapcsoltam még össze.
Kérdésem az lenne, hogy ezt lehet frissíteni valami normális/gyorsabb romra?
Milyen launchert és appokat ajánlotok hozzá?
Miután levettem a gyújtást, kb másodperccel kezdi el a shutdown folyamatot, majd a végén szellemkép és kikapcsol, akkor ugye nem fogja lemeríteni az akksim? -
-
hnyagboy
tag
Sziasztok.
Egy régebbi androidos fejegységem bootolás közben megállt.
Van valaki aki ennek orvoslásában segíteni tudna, ha oda viszem Neki? -
petymek
senior tag
válasz
bokarcsi71 #3434 üzenetére
Legutóbb Csabex screen-t tett fel a menüből, amin pontosan látszik, hol találhatók, a releváns MCU, SOM adatok.
-
válasz
donchicco #3435 üzenetére
Ha visszaolvasnál, akkor látnád, hogy a Bosion sem ajánlott, volt róla szó... Nem fogja itt senki megkeresni és ajánlani neked, mert ez az egész egy lutri, aztán ha gond van, akkor meg jön a kellemetlenség, hogy mit ajánlottál... Te is visszaolvashatnád a Petymek hsz-eit, vagy akár sajátjaim is, hogy én milyen módon vettem meg a Focusba kb pár hónapja.
-
válasz
bokarcsi71 #3431 üzenetére
Én is azt javaslom amit Petymek. Olvass vissza! Tessék, itt van az összes hsz-e Petymeknek.
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz
bokarcsi71 #3431 üzenetére
Pedig a készüléknek van weboldala is. [link]
-
petymek
senior tag
válasz
bokarcsi71 #3429 üzenetére
A döntés a tiéd. Én egyiket sem venném, a már sokszor leírtak miatt.
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz
bokarcsi71 #3426 üzenetére
Szerinted ez? [link]
Ezen belül pedig ez? -
svgyula
addikt
válasz
donchicco #3424 üzenetére
Szia! Fuss neki még egyszer a leírásnak! Van benne pár érdekes rész.
Azt írja 7" az apró betűsben meg 10,1" Az új SOC "PX 6" azzal az antutu eredménnyel hát khm.... igen gyenge egy szerkezet. Bár engem ez a része soha nem érdekelt csak most amikor leírták mint húúú de húúú akkor ugye leszűrhető az, hogy egy mai gyenge középosztályos telefon tudása van elrejtve a dobozban
-
petymek
senior tag
válasz
bokarcsi71 #3423 üzenetére
Közel sem egyformák, csupán külsőre.
Keress rá a hozzászólásaimra itt. Többször le írtam. -
donchicco
tag
Ok.
Mikor e mostanit beszereztem,akkor is innen kértem tanácsot.
A Pumpkin és m,ég vagy 2 márkát ajánlották. (valami E betús volt az egyik)
Most is ilyen ajánlás érdekelne, a megbízható és már többek által vett "márkák".Konkrétumként ez az ami most megtettszett:
[link]
PX6-os a chip benne, ez már okés?
Köszönöm!
Amúgy a mostanin már volt gari idő alatt egy érintőképernyő cserém, amit készséggel el is küldött az eladó egy videóval, hogy hogyan kell kicserélni. De most meg szórakozik a GPS jel, városban nem hajlandó felcstlakozni , bár gpt teszter progin meg látom, hogy látja mindet de nem használja... aztán van hogy a wi-fi nem akar csatlakozni hozzá, holott ott van mellettem a készülék. A telón van a magnón nincs... Ezért is cserélném le. Ja meg elektromos zajt hallok a hangszóróban ha be van kapcsolva a magnó... -
petymek
senior tag
válasz
bokarcsi71 #3416 üzenetére
Kerülném. Egyedi OS, ebből következően valszeg ritka hardver. 8 Core, vagyis legjobb esetben is PX5.
A műszaki tartalmat nézd, ne az ilyen csilli villi reklámokat. -
petymek
senior tag
válasz
bokarcsi71 #3410 üzenetére
Ennek a reális ára 50-60 ezer lenne. Régi PX30.
Viszont a SOM cserével PX 6-ot is lehet belőle csinálni. -
bokarcsi71
aktív tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
válasz
donchicco #3414 üzenetére
Ajánlani nem nagyon tudunk, mert ez nem az a kategória ahol ki lehet jelenteni, hogy a Bose jobban ott van a szeren mint pl. az Alpine, vagyis nincs jól bevált márka, illetve ahogyan látod bokarcsi estében is az a 10-es droid az barokkos túlzás. Jók a tapasztalatok a Rockchip alapúakkal, illetve STN / CSN2 MCU típus kerülendő, mert alkalmazás terén lehetnek meglepetések. Alin nézz körül, mert rengeteg eladónak van és kezdj el szűrni visszajelzések és a bolt értékelése alapján, mert azok is beszédesek és fontos szempontok. Ha kiszemeltél párat, akkor talán tudunk tanácsot adni, de a legfontosabb a kommunikáció az eladóval olyan szinten, hogy konkrétumokra kérdezel rá, mert ha gond van, akkor jól jöhet egy refund során a levelezés. Olvass vissza pár hónapot a fórumban, mert többen is veséztük ki ezt a megrendelős dolgot.
-
törölt tag
válasz
Ígéretes, csak az a nulla eladás + friss reges eladó, elég rossz feedback-el. Lehet nem azt kapnád amit ígérnek, én jól meggondolnám. Keress inkább olyat ami még árban belefér, hasonlóan jók a paraméterek, és sokat eladtak belőle, jó visszajelzésekkel.
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz
-
törölt tag
válasz
Ennyiért vicc, itt ugyenezért a pénzért 6/128-as masina van, igaz valami mtk megoldás nem rokchip, de ha nem akarsz romolni, szerintem tökmindegy.
-
divan
őstag
válasz
bokarcsi71 #3412 üzenetére
Mostanában nagy divat lett a magát Android 10-nek mutató, de valójában Android 9 oprendszerrel ellátott fejegység.
-
válasz
Én ezt elengedném, mert elég karcsú az a 2/16 GB ROM/RAM, de ezen szerintem nem is 10-es droid van.
-
törölt tag
Sziasztok.
Régi Joying fejegységemet szeretném lecserélni egy újabbra. Ti mit javasoltok, melyik az ajánlott brand jelenleg?Egy 2010-es C1-be kellene, de mivel az autó is új, így a keretet + gyakorlatilag minden szükséges alkatrészt újravennék hozzá, a Joyingot meg eladnám a régi madzagokkal, navival, meg ami még volt hozzá.
Azon még egy 6.xx Android volt. Itt-ott már problémázott. Néha elment a kép, aztán kis idő múlva visszajött. Elfelejti a wifit, illetve azt hiszem, a jelszót felejti el, mert mindig újra kell írni (mobile hotspot a telómról)
Ha mód van rá, akkor olyat keresnék, amibe beteszek egy mobile feltöltős SIM-et és hagy szójon.Youtube, Spoti ami eddig ment. Navira nem nagyon használtam, mert kcsit lassúcska már hozzá, de működik.
2GB + 16GB ha jól emlékszem, PX5-ös.
Az új szeretném, ha Android 10 vagy 10+ lenne. Nem tudom, kellene a 4GB ram. Dual DIN-est
szeretnék.Ti mit ajánlanátok?
Esetleg beszélhetnénk arról is, hogy Ti mire használjátok autóban? Gondolom egyedi ROM-okkal azért vannak lehetőségek.
Köszi a válaszokat.
szerk:
Esteleg a régi fejegységet érdemes lehet felfrissíteni Android 10-re? -
fenyőke
csendes tag
Köszi a hozzászólásokat!
Sok-sok keresés után találtam egy másik romot ami simán felment és jól működik..
Kicsit stresszes volt, de megoldódott! -
törölt tag
-
fenyőke
csendes tag
Na most kellene a segítségetek.. csináltam egy téglát a rádióból.
Az elvileg hozzá való TWRP felment rá ,de azóta nem indul.
Be tudok lépni az USB telepítés módba, de a telepítések hibával leállnak.
A hiba ez :Olyan mintha valami memória nem stimmelne..
Mit csináljak, hogy megegye a feltöltést?
Valami megoldás biztos van.. ??
Mi a tapasztalatotok?
Bármi ötlet jól jönne!!!!Köszi előre is mindenkinek!
-
fenyőke
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje küzdök egy Androidos fejegységgel. A telepített rádió a probléma, nem szól valami jó ,mert nem lehet hangszínt állítani rajta. Találtam hozzá egy módosított rádiót ,de azt az eredeti helyére kellene másolni. (nem telepíteni) Ehhez viszont rootolni kellene a rendszert. Eddig semmivel sem sikerült. A Kingroot sem vált be. Mit javasoltok, amivel meg tudnám csinálni? A recoveri mód-ban nem érdemes belépi. mivel nincs a készüléknek hardveres gombja, nem lehet benne navigálni. Valami alkalmazás lenne jó ,ami ha csak ideiglenesen is ,de rootlja.
Bármi ötlet jól jönne! Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Amazon Kindle
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go eladó
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest