Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
winery
aktív tag
Sziasztok a Kikanál online vásárolt már valaki, vagy nincsen ismerőse aki valami hatással lenne egy online rendelésre ?
Rendeltem egy Tv állványt utánvéttel fizetést adtam meg + házhozszállítás, azért is tetszett a Kika. ,mert 5 napot írták. ,hogy meglesz .
Kaptam a mailt amit ilyenkor szokás, azóta semmi , eltelt az 5 nap és kapom a mailt ,hogy kiszállítás megtörtént ,csak nekem nem szóltak
Hívtam a ügyfélszolgálatot nem vették fel , írtam is nekik, de eddig semmi
Igazából a bajom ,hogy nincsen tv állvány , nem tudom mikor lesz. ,ha lesz egyáltalán, de ha veszek máshol akkor tuti csengetnek ,hogy itt van tessék lássék
Vagy csak én vagyok türelmetlen
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi #69394 üzenetére
Szoktal rajta csiripelni is?
-
válasz
#96302336 #69383 üzenetére
"Jól mondod nem kötelező. De ha ez gyakori lesz, akkor tényleg nem fogom látogatni ezt a pár oldalt. És az a baj, hogy nem egyszer tolja a képedbe, hanem többször. Ez kontraproduktív."
session alapú a figyelmeztetés, szóval ne csukd be az ablakot és enjoy, hogy csak egyszer láttad. azt meg sem merem kérdezni, hogy telibe leszarás és azonnal őrjöngés helyett esetleg elgondolkodtál-e azon, amire az üzenedben kértünk..
"Oldják meg az értelmes nem zavaró reklámokat. Basszus. Tech oldal, és err képtelenek, míg más portálok régóta kulturált módon megcsinálták.... "
hoznál erre légyszives példákat?
"ahogy a fórum is egy tré őskövület kinézet.... Ennél csak egy rosszabb van a szintén lapcsaládhoz tartozó SG. Azt már csak kéthetente egyszer nézem. Erre a sorsra jut ez is hamarosan, ha így folytatják."
az SG nem tartozik a lapcsaládhoz... évek óta. a "tré őskövület" kinézetű fórumot meg, ha most frankón modern kinézetűre cserélnénk, szerintem lebombáznák a userek a ph székházat. ráadásul ez az őskövület kinézet fórum full új éppen...
-
nrg_52
addikt
De parazs lett hirtelen a hangulat. Nott az egy fore juto moderatorok szama. Az android offtopic jobban teljesit.
-
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #69384 üzenetére
Igen!
Ha nem tetszik kihajíthattok nyugodtan.
Ez veszélyes! -
vodrosjozsi
addikt
válasz
vodrosjozsi #69381 üzenetére
Ja most látom h prohardver.
Így akkor hogy nézed a .. felnőtt tartalmakat? -
-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi #69381 üzenetére
Ezt maga a magasságos PH! tolta a pofámba.
akooos: Jól mondod nem kötelező. De ha ez gyakori lesz, akkor tényleg nem fogom látogatni ezt a pár oldalt. És az a baj, hogy nem egyszer tolja a képedbe, hanem többször. Ez kontraproduktív. Oldják meg az értelmes nem zavaró reklámokat. Basszus. Tech oldal, és err képtelenek, míg más portálok régóta kulturált módon megcsinálták.... ahogy a fórum is egy tré őskövület kinézet.... Ennél csak egy rosszabb van a szintén lapcsaládhoz tartozó SG. Azt már csak kéthetente egyszer nézem. Erre a sorsra jut ez is hamarosan, ha így folytatják.
-
törölt tag
"Van egy kis gond" Ezt így az ember pofájába tolni, ráadásul full képernyőn, az hányingerkeltő és ocsmány. Ha az miatt, mert blokkolót használok, korlátozva leszek, akkor viszlát! Nem véletlen az a blokkoló! Köztük az ilyen szarok miatt! Ki nem szarja le hogy hogyan, és miként szerzi be az oldal a bevételét! Ez most mocskosul feldühített!
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi #69376 üzenetére
Bezzeg a cibetmacska sz@rjabol keszult kavet meginnad te is fogadjunk, de a hanyasos derogal...
Badog: megoldom, van itthon par mobil meg szilo.
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5 #69374 üzenetére
Hany legyen?
-
-
nrg_52
addikt
Megjott a kavefozo, marha finom kavet foz, pedig ki se rugta meg magat. Ha meg apk-t is lehetne telepiteni ra valahogy, meg jobb lenne.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
halhatatlan #69368 üzenetére
Ilyen nincs ne is keress
Régen a symbian-ra lehetett így tolni alkalmazásokat, ezzel megkerülve mindenfajta szabályt. Mondjuk akkor még nem voltak elterjedtek a mobilos vírusok szal lehet azért. -
Weeman1
veterán
válasz
halhatatlan #69370 üzenetére
Cnc-re?
-
Aryon87
félisten
válasz
halhatatlan #69368 üzenetére
Nincs. Play aruhaz, vagy telon a bongeszoben beirod xy apk es letoltod
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #69367 üzenetére
és olyan amivel tudok gépről appokat rátelepíteni?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
halhatatlan #69365 üzenetére
Szerviz szoftver?
Olyan nincs. -
akooos
veterán
válasz
halhatatlan #69365 üzenetére
Köszönjük az információt
Egyébként a saját topikjában szerintem többet tudnak róla, mint egy kibeszélő off topikban.
-
halhatatlan
aktív tag
Galaxy S8- hoz nincs valami jó kis szerviz szoftver pc-re! köszi!
-
törölt tag
Miert nincs olyan telefon amibe minden benne lenne amit szeretnek basszus kulcs.
-
Aryon87
félisten
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi #69347 üzenetére
Az ember lehet, de en baromfi vagyok. Kis krupszos dolce gustonk nekunk is van, de ezek a nagy dogok finomabbat foznek, nehogy mar egy barpistanak (igen, direkt) kelljen man elmagyarazni.
-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi #69347 üzenetére
én meg még sosem ittam kávét
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
nrg_52 #69339 üzenetére
De sz@r vagy, már az ember egy jó erős feketét sem tud főzni magának?
Nekünk csak egy kicsi nespresso-s delonghi van. Jó, nem lehet mindenféle tejszínkeverést végezni rajta (alapból a te modelled is csak 3at tud jó esetben), de tesóm barista, meg én is konyítok hozzá egy keveset. Nem mondom hogy profik vagyunk (de) szal nekünk így nem volt szükségünk ilyen baszottnagy cuccra, meg hát nem egy nagy dolog elkészíteni se azokat a keverési módszereket.
Meg amúgy is, kicsi, elfér, 5 mp alatt lent van a kv. Kell ennél több? -
Quqesz
nagyúr
Nofenye, hasznos
[link] -
nrg_52
addikt
válasz
aprokaroka87 #69340 üzenetére
Azaz, ilyesmi, konkretan ez:
Remelem jo lesz, az ertekelesek jok es alzan szepen le lehetett csipegetni az arabol kuponokkal.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #69334 üzenetére
Mi9T Pro, ez csak az ára meg mérete miatt
ASUS ZenFone 6 itt csak az ára nem tetszik a Xiaomi-hoz képest. Minden másban jobb. -
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi #69328 üzenetére
En se akartam bf-ezni, de tegnap szulinapozas kozben beszart a kaveautomata.
-
válasz
Drakmusz #69326 üzenetére
Tenném, de cserébe nyáron nem voltam szabin.
Nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen, hogy kimaradt a legalább 10 - 11 éjszakás nyaralás, csak az augusztus 20-ai hosszú hétvégén tudtunk elutazni 4 éjszakára, de akkor sem túl messze és csak úgy, hogy az elsőn (pénteken) 18:00-kor végeztem a melóval, az asszony várt az irodaház előtt az autóval, beültem és hajrá...Intruder2k5: Nálunk azt nagyon indokolni kellene, ha úgy akarnék átvinni, hogy nem folyamatában decembertől.
-
-
válasz
Intruder2k5 #69324 üzenetére
Nálunk nem igazán lehet átvinni, kiírtam mindet.
Illetve lehetett volna úgy, hogy mivel december 30-án és 31-én szabadságon vagyok, folytathattam volna január 2-ával, 3-ával...stb, eredetileg úgy is volt tervezve, de aztán átszerveződött.
Szerintem jobb is lesz így, mert januárt 6-án indul a több munka, 2-a és 3-a viszonylag nyugis lesz, ha minden igaz. -
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi #69321 üzenetére
Ataludtam egy par honapot ugy latom. Aprilis bolondja!
-
December, idén már csak 11 munkanap!
-
S e t h
nagyúr
De jó, hogy időnként emberközeli tud lenni egy olyan cég, amellyel kapcsolatban nem mindig csak pozitív jelzők szoktak az emberek eszébe jutni.
[link] -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #69316 üzenetére
Vegyél iphone-t a telecomtól, az jó lesz
-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi #69316 üzenetére
Inkább vegyél egy másik telót.
-
vodrosjozsi
addikt
Épp el akartam újságolni, hogy ugye a Note3-ra az utolsó főverzió az 5.0 volt.
Hát én meg updato-n találtam egy 5.1-es rendszert, gyorsan leszedtem (1 napig szedte le backi..), felraktam, gyorsan ide akartam írni, hogy mekkora király vagyok erre az Odin azt írja ki, hogy FAIL.
Hát anyád
most tehetem fel a Note7 portolt romot...remélem az felmegy különben ma nem lesz telóm
-
vodrosjozsi
addikt
Nagyon utálom a telekomot az iphone miatt viszont lehet, hogy ez egy jelzés volt, hogy ne vegyek
2 hete használom a félre rakott Sg Note 3at. A konklúzió az, hogy már szabadulnék tőle rendesen, de csak a lassúsága miatt. Néha rátör, hogy irtózatosan belassul, messenger - youtube nem frissíthető (mondjuk az új cod játék megy rajta), de ennyi.
Karácsonyig talán kihúzom ezzel, vagy tovább. Kicsit bánom,hogy eladtam az S9+t -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #69312 üzenetére
itt allandoan van elet
:D -
-
törölt tag
milyen halott a forum ma.
barhol kerdezek semmi valasz. -
Quqesz
nagyúr
válasz
akooos #69308 üzenetére
Nálunk is hibátlan eddig a 10, inkább az appok fejlesztése van még lemaradva, de persze ez mindég így van új verziókor. Ami dícséretes, hogy kezdenek belehúzni a gyártók az új droid kiadásába. Na majd ha fent lesz jöhet night mód meg 30 sec záridős képek, kíváncsi vagyok a minőségre.
-
akooos
veterán
S10-re kint van a (nem béta) 10-es droid. Ahhoz képest, hogy januárról volt szó, elég hamar megjött. Holnap telepítem is
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest