Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #25446 üzenetére
Passz..
Beegosen nem lehet eladni 100k arin se. Marad igy, van meg 1 utokartyam.. Akksi 2x volt cserelve. Idonkent tulforr a telo mar egy bongestestol is. Felteszem a legfrisebb rendszert, a v10i-t, na azon forrt rendesen.. Aztan majd beviszem h forr mint allat..W333: igen gari megvan
-
-
Aryon87
félisten
Amen
Szarnak egy pofon...
Se javitas, se csere..
Minusz pont LGnek.. -
w333
félisten
válasz
vodrosjozsi #25440 üzenetére
Óóó a legfontosabb dolgot hagyták ki ... mondjuk Mi4 -nél olyan gyengusan világít hogy alig látszik, ahogy látom a hátsó led -t is be lehet állítani !
(#25441) Aryon87
Hajrá !
-
-
Aryon87
félisten
Drukkolni
-
w333
félisten
válasz
vodrosjozsi #25438 üzenetére
Köszi, értesítési led van benne ugye ? illetve az akku is gondolom jól bírja ... infra nem kell épp eleget szívatnak hogy a YouTube kereső helyett a TV csatlakozást nyomják így mikor valami jó megy a TV -ben na pont akkor váltsák el ! nagyon rossz helyen van ez a TV csatlakozás (Wifin keresztül megy a távirányitás)
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
kengyel #25433 üzenetére
Igen, sokat használtam én is de mindig visszatérek a gyárihoz mert az ikonok valami borzalmasak.
W333:
S5 kaliberű, még talán jobb is.
Gyors, nagyon esztétikus, a hangszorója halkabb a note4-nél de elviselhető,a videólejátszó alap samsung, semmi hiba nincs benne.
A real racing full grafon se laggol, tényleg egy 2 éves csúcskészülék dolgait kapta kb, a ram pont elég mindenre bár a 16 gb gyorsan megtelik ha fényképezel. Az előlapi kamera pazar, ez az 5 mpixel ráfért, a hatsó is remek bár a mozgó dolgokra nem reagál valami jól (autó, gyerek ilyesmik) de legalább van benne opt stab.
Az ujjlenyomatolvasó is teszi a dolgát, ritkán van olyan h nem ismeri fel, akkor is az én hibámból.
Viszont gyorsan karcolódik erre figyelj majd, tokot és üvegfóliát azonnal rá kell rakni.
Amit hiányolok az infra (faszom belé), meg a led.. de kellően rezeg jelzésként, infra meg nem kell a gyereknek ne baszogassa apukát a tv irányítással
Tényleg azt tudom mondani, hogy nagyon ott van, ennyiért ez egy tökéletes telefon. -
w333
félisten
válasz
Aryon87 #25431 üzenetére
Na zsír grat. a csereutalványhoz ... ha jól tudom akkor 1 hónapig fel lehet használni a csereutalvány, szóval én a helyedben 1-2 hetet biztosan kivárnék, hátha lesz valami jó akció akár az S7E, ha a kamera fontos akkor még mindig azt mondom hogy a P9 jobb választás, ha nem akkor a Honor 8
(#25428) vodrosjozsi
Milyen az A5 2016 ? gyerek bele van bolondulva ... 1-2 vélemény !
(#25435) Aryon87
Jah értem ... csak nem játsszák azt el hogy megvonják a garanciát, mert ha igen akkor azonnal irány a fogyasztóvédelem !
-
kengyel
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #25432 üzenetére
Pedig annyi sok jó téma van, nem győztem cserélgetni őket.
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #25430 üzenetére
Ha nekem valaszoltal:
Nyilvan nem ilyen temat valasztanek.
Kismilio tema all rendelkezesre naluk -
Aryon87
félisten
Ha csereutalvany:
S7e mar tuti nem jon ossze.
P9 vagy H8..
Jobb kamera vagy tobb ram melle utos design..
Csereutalvanyt meddig lehet bevaltani? -
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #25425 üzenetére
Ájfon Galaxy S7 SE Bitch Magnetic
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #25418 üzenetére
Ragassz a hátuljára egy alma jelvényt és kész a pnamágnas. Ha meg vki akadékiskodik, mond azt, hogy Szpessön edisön kiadás és ámerikábű van......
Munka terén ok hogy most nincs melód, de van még 44 éved dolgozni.....már ha akkor lesz még nyögdíj..... -
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #25417 üzenetére
Hbs-900 fulesem van, igy total mindegy hogy szolnak
-
Kasya
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #25418 üzenetére
Ez nem pna magnes, ez ujjlenyomat es zsir magnes
A kulonbozetbol meg vehetsz drogot -
Kasya
nagyúr
Minap Legendd mutatott egy Alcatel Idol 4S-t. Szaturalt szinei voltak elso pillantasra, de meleg homersekletu...de ami ledobbentett, azok a hangszorok. Brutalis, hogy mit tettek bele.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #25416 üzenetére
Én még megtehetem. Tudod előttem az élet.
Neked meg ott a zene.
Mégsem s7 edge-t veszek. Marad a sima S7..
Nem baj, jól néz ki csak kár h nem pnamágnes
Az csak az iphone lehet. Arra meg nem dobok ki semmennyit.Kasya: jó hát most nincs különbözet, majd a plazmazseből lesz
Te ismered legendd-et? Ki vagy te? -
-
válasz
vodrosjozsi #25414 üzenetére
Én már kinőttem a kábszis bohém életből.
Full magaslatokban tolom az életet luxushajón bombanőkkel
(Hm... .... ....nem lenne rossz.) -
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz #25412 üzenetére
Biztos vagyok benne
2 yorkim van, azok boven kiteszik a gyerek fogalmat
Atolvastam a H8 es P9 tesztjet. Honornal jobbakatbir, mint a P9re, es semmivel sem tud kevesebbet. A kamera gyakorlatilag mind2-ben ugyanaz. Sztem az lesz S7e helyett, bar ma nem lesz idom bemenni Telenorhoz intezni ezt, persze amennyiben csereutalvanyt adnak..
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Weeman1 #25405 üzenetére
Nem is mondtuk h azt venne mindenki.
De pl akinek nincs (23 évesen nem akarnék még) az vagy magára költi, vagy a családjára, vagy mindkettő összejön. És inkább a részlet mert egybe kiadni ennyi pénzt hááát.. perpill nincs munkám de pénzem van és telefon is kell szal a részlet marad csak. Evvan. Mindenki azt mondja, hogy előtted az élet de inkább 20 éves koromig tartott. Most csak a szopás van.Zenész: menj ki külföldre amíg teheted. A plazmapénzt meg utald át erre a számra: 00-drgs-znsz
tudjuk h nem a telefonra költöd azt a havin24 ezret.
-
Egy jó zenekarban akarok elhelyezkedni, illetve zeneművészeti szakközépben lenne jó tanítani
Nem könnyű pálya, de lehet élvezni.A plazmaadás jó dolog, ha valaki nem fél a tűtől.
És a hely is, ahová szoktam menni, korrekt és barátságos környezet, különben pár alkalom után abbahagytam volna.
Nem motivál annyira a pénz és a teló, hogy egy megbízhatatlan helyen hagyjam, hogy csapoljanak a testembőlQuqesz: azért az már egy állapot, hogy pont egy Medveczky-rokon marad külföldön...
Mindenesetre ha pénz kéne, mentem volna rég külföldre, vagy talán abba is hagytam volna a zenét...
De sajnos ahhoz túlságosan szeretem az itteni zenei környezetet. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #25408 üzenetére
"Nekem nincs gyerek" biztos vagy benne?
Dr.444HZ
Mondanám a klasszikussá vált mondatot: húzz külföldre! Párom unokatesója spanyolban él és ott zenetanár állami iskolában...szal megvan neki a havi 2500€. Mikor gondolkozott hogy hazajön gyorsan lebeszéltük. Addig nem hitte el, hogy mi van itthon míg nyáron egy zenész ismerőse meg nem mutatta a fizupapírját(filharmonikusok)....szinte sokkot kapott! Azóta érti miről dumáltunk. Ráadásul a feleségének a nagybátyja az a bizonyos Medveczky Ádám...... -
Kasya
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #25407 üzenetére
Nem semmi
Es mi a celod? Nekem az ismerosom vegul enek zene tanar lett... Gondolom nem egy konnyu palya.
Ahha...kevertem a veradassal. Arra gondoltam. A plazmaval nincs tapasztalatom, de a veradas nem jott be a csaladban a korabban irt gondok miatt.
-
Aryon87
félisten
válasz
Weeman1 #25405 üzenetére
Nekem nincs gyerek
Quqesz: nemtom, most keltem fel, magamhoz terek, aztan megyek is be erte, onnan meg meloba.
Ez jott smsben:
Tisztelt Ugyfelunk! A javitasra leadott keszuleken nem tortent javitas (szakvelemeny)! Atveheto: H-P 08:00-18:00
12.09 pénteken 15:30-ig
Udvozlettel:
LG Kozponti Markaszerviz -
válasz
vodrosjozsi #25402 üzenetére
Első alkalommal csak alkalmassági vizsga van, és rá egy hétre adhatsz.Quqesz: egyelőre még csak klasszikus zenész hallgató vagyok a Zeneakadémián, de itt-ott volt már alkalmam szinfonikus zenekarokban játszani.
-
Weeman1
veterán
Tudjátok ki venne részletre telefont.
Ha nincs rá pénz,marad a jelenlegi.
Pedig most kapok karácsonyra nettó 200 ezer pulykapénzt,
mégsem telefont veszek,inkább a gyerekre költöm. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #25401 üzenetére
És melyik zenekarban vagy jele? Párom családjában vannak családi szálak zenei vonalon.
Aryon
És mi lett? Alkalmatlan lettél okostelefon használatához?mesélj majd
-
Aryon87
félisten
Megvan a szakvelemeny.. Magamhoz terek es megyek erte.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #25399 üzenetére
Az nagyon baró.
Jó akkor menjünk. 22-e előtt kell és reggeltem a spanokat, családot h segítsünk másokon. (Meg a mozijegy is fontos)
Szerk: zenész.. te akkor nem is adhatnál. Ha olyan lukács vagy akkor meg pláne -
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest