- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
Persze. Amúgy az uninstall + indítás + update megoldotta, legalábbis átmenetileg, aztán meglátjuk, hogy mennyire tartós és kezeli jól az újabb névjegyeket. A net sem szűkölködik ebből a hibából.
Egyre inkább érzem, hogy egy ócska, széteső szisztéma ez az Android, vagy hogy kizárólag stock rendszerrel szabad venni telefont.
-
svgyula
addikt
Azért írtam a szervizet mert ez is "melegítős"
hátlapos. Otthon annak aki még nem csinált ilyet garantált a komplett hátlap csere is. Mivel ennek valami kerámia(?) hátlapja van biztosan könnyebb eltörni mint az üveget.
Ja és még meg is kellene találni a csatlakozókat. Ehhez pedig lehet még tovább kell bontani. Valahogy így. -
Shirko
tag
Számomra ez azért volt meglepő, mert a korábbi SuperSu root-ra sosem volt hatással a FR. Elvben ugye a userdata + cache + dalvik törlés történne. Sosem hallottam, hogy boot.img-t vagy ramdisket módosít. Különösen, hogy a magisk is része volt a custom romnak. Azért gondolok inkább részleges downgrade-re.
-
Keeperv85
nagyúr
"Nyilván volt a rom zipben bootloader"
Bootloader egyik rom zip-ben sincs szerencsére, kivéve ha pont flashtoolos csomagról beszélünk.
"bootloadert azért szoktak tenni a rom zipekbe"
Nem szoktak. Kivéve a SPFT-s rom...
Megnéztem ezt a magisk telepítőt. Az égvilágon semmi mást nem tartalmaz, mint egy hackelt initrd-t, amivel egy exppoliton át hívja a kernelt vissza, így megszakítva a bootot... boot.img != bootloader
-
a2d2
addikt
Köszi, majd legközelebb azzal csinálom
Amúgy egész szombati napom ráment de sikerült végre életet lehelnem a boxba.
Először sikerült pendrive-ról feltenni egy openelec-et, de nem volt hálózat. Utána updateltem egy libreelec-re de ezzel el sem indult a box és a recovery-t is elbuktam.
Utána forrasztottam usb-usb kábelt ezzel is szívtam legalább egy órát mivel 1,5m-es kábel lett és elhasaltak a imidzsek a másoláskor, pedig próbálkoztam mindegyik porttal.
Utána elvágtam 30cm-esre és a hiba megszűnt.
Innentől kezdve már csak jó romot kellett találnom rá de estére ez is meglett -
ksanc
őstag
Ott a pont.
Az a mentés, ha jó, egy komplett fájlrendszer, nem simg-elt, semmit nem kell bontogatni, csak felcsatolni, a Linux reader simán megcsinálja windows alatt. Ha nem, akkor mégsem olyan jó az a scatter fájl és nem stimmel a kezdőcím. Menteni bármit lehet, bármit kiolvas, te mondod meg, hogy szerinted attól a kezdőcímtől mi van. -
aytukabozs
addikt
-
include777
aktív tag
GQNC a gionee e7-emet sima alap beállításokkal gyalulta le nullára (még1x, gyári beállítások, gyári rom).
Olyan szinten, hogy azoknak a bejegyzéseknek, melyeknek az imei-t kellett volna tartamlazni, nem voltak meg.
A szerencsém az volt, hogy a telefon belső sd-jét fel tudtam meghajtóként csatolni és data recovery-vel vissza tudtam hibátlanul menteni a lementett efs-t, és abból vissza tudtam rakni.
-
huliganboy
addikt
Lenovo K3 note (K50-t5) ha jól láttam van rá TWRP. De szerintem az is tapis, így kiesik, mert tropa a kijelző. Ha olyan mint a gyári, hogy lehet a volume + power gombokkal mászkálni meg választani, akkor lehet megoldható akkor viszont keresnem kell egy videót ahol bemutatják ugye, hogy vakon tudjak lépkedni....
-
aytukabozs
addikt
Hát ez a telefon meg fog $zo#47ni érzem
google installer szépen végigment, majd elkezdte dobálni az alkalmazás leállt hibaüziket, kb az összes komponensre.
kingo kb. a 4. próbálkozás után, már el sem kell hogy indítsam, az eszköz felismerése után egyből közli hogy nem fog menni.
iRoot kör is megvolt, de az sem vezetett eredményre.
Ellenben:
Míg a developer optionsban nézelődtem, egyszercsak látom ám hogy van egy olyan menüpont is hogy oem unlocking:
Na most nem tudom mire lehet jó a nyitott BL , de a lényeg hogy van.
(Ha mondjuk lenne egy custom recom, akkor be tudnék bootolni bele, és aztán csinálnék egy full backupot hogy a stock recoból lehessen fabrikálni customot, na várjunk csak...)
A másik talán érdekes dolog a stock recovery, kicsit már fejlettebb mint a 3E volt, ez már tud olyat is hogy mount /system
ezzel esetleg lehet kezdeni valamit?
-
aytukabozs
addikt
van QQ, (mint említettem volt a V5-ös idők óta) azon is túl vagyok hogy beolvassam a QR-t, de utána úgy csinál mintha belépne, majd feldob egy ablakot aminek a bal oldalán látszik a QQ fiókom, jobbon meg hogy a nagyobb biztonság érdekében regeljek a baidu-ra is....
na innen nem jutok tovább
-
aytukabozs
addikt
Etotalk nem küld romot, kategorikusan elzárkóztak tőle.
Visszaküldeni csak legvégső esetben szeretném.
Náluk ugye nincs freeshipping, tehát csak a teló ára jönne vissza, kijebb lennék 20 dolcsival."meg kell próbálni egyet leszedni"
ezzel küzdök tegnap óta,
régen a V5-höz is voltak romok amiket baidu-ról kellett levadászni,
de emlékeim szerint akkor beengedett a QQ accommal.
Most is van ilyen opció, elfogadja a QQ-s belépést, de csak egy egyszerűsített regig enged, ahol viszont nem enged tovább csak kínai telefonszámmal...Tegnap letöltöttem a baidu appot, ahol felajánl +36-os előhívót is, de a mai napig nem jött beg az ellenörző kód.
Szóval ha valakinek van tippje vagy tud segíteni leszedni ezt pl, annak nagyon hálás lennék.nem lett volna jobb vásárlás előtt megnézni ezeket?
De, 100% hogy jobb lett volna -
Jazz
veterán
Megpróbálom ezt a törlést, hátha segít.
160Mb a com.android.providers.contacts könyvtár. 3600 file a mappa tartalma.
A contacts2.db meg ugye 130Mb. Ettől kéne szabadulni.A google fiókba szinkronizálni a névjegyeket hogy lehet úgy hogy:
- ne töltsön le a gmail-ból a telefonba semmit (jó szokása hogy az összes létező e-mail címet telefonszám nélkül külön névjegyként kezeli, és csinál még 1000 névjegyet telefonszámok nélkül)
- a gmail fiókba töltött névjegyek egy külön mappába legyenek.Névjegy kezelőnek az exDialer van használva. Nem tudom hogy ez okozhatja-e a horribilis méretet (kb. össz 200 névjegy csak).
SQlite-al belenéztem a contacts2.db-be, de semmi extrát nem találtam. Tök normális adatbázis felosztás. Nem értem mi lehet a gond.
Nagyon kell ez a 100Mb, mert semmit nem tudok se letölteni, se frissíteni "megtelt a tárhely" hiba üzenettel.
(Emlékeztető: internal storage 800Mb/60Mb szabad. Belső SD 2Gb/1Gb szabad. Külső SD 32Gb/10Gb szabad. Összes alkalmazás átmozagtva belső SD-re, de így is 500Mb az ASEC mappa tartalma, mivel maradéktalanul nem tudja sajnos az összes adatot átmozgatni. Appok száma kb. 200)Ha valakinek van jobb ötlete szívesen fogadom.
Köszi!
-
csongi
veterán
OK!
A CDC driver fent van.
Hogyan kell azt az össze ellenőrzést megcsinálni?Tegnap Win7-en csináltam már az egészet,a leírtak szerint, csak az IMEI nem íródott be.
MTKDT-vel sem.
Gyári rom volt fent, és mindenhez azt használtam.Semilyen 4.x.x. rommal nincs IMEI, egyetlen 5.1.1. el van meg, de ott meg a wifi működik rosszul.
-
-
-
aytukabozs
addikt
Köszi épp az előbb linkeltem odaát
de örülök a megerősítésnek
már csak egy másik 1/4 hiányzik akkor..ez a fel le csatlakozás csak azért problémás, mert ahogy mountolja szépen a meghajtókat, meg is nyit mindhez egy-egy ablakot, aztán mikor lecsatalakozik, akkor ott marad az összes ablak, csak átvált mind saját mappára, aztán ahogy megint felcsatlakozik megint megnyit egy tucat ablakot, és így tovább
tehát előbb ezt kéne valahogy megoldanom hogy ezt ne tegye :/
új még nekem a linux, kb fél éve használom... -
magmakocka
aktív tag
Volt régen egy ugyan ilyesmi telefonom samsung galaxy mini 2.
cyanogenmod volt rajta ami 4.3 de elosszor 4.2.2 azon is.
Szerettem mert rendelkezett egy témakezelővel aminek örültem.
Teli rakhattam témákkal touchwiz,xperia,huawei,htc,alcatel témákkal tömtem tele azt a telefont.
Nagyon szerettem csak kár hogy csak 7 évig bírta :/ -
lecsold
csendes tag
Szia!
Kipróbáltam mindkét javaslatot, köszönöm a segítséget. A Malware kereső nem talált semmit (az ahnlab sem szokott) a másik progit meg nem tudom használni. Az angol nem az erősségem sajnos. Kiír az mindenfélét, de olyat amivel következtetni lehet az "elkövetőre" nem találtam benne. -
Blue Eagle
őstag
Kedves Upo! Nekem is Cappa magyarázta el. Viszont úgy emlékszem magam jöttem arra rá, hogy kinullázott nvramot sima ügy kettő perc alatt megírni az IMEI & SN Writer-rel. Persze amelyik telónak ez fekszik. A Vista-ra kicsit nehezen tudtam felrakni a CDC serial drivert, de ezután minden ok volt. Vagy fél tucat nvramot készítettem már Lenovo P780 sorstársaimnak.
Teljesen hiánytalan nvramokat méghozzá.
Imei1, imei2, wifi cím, bluetooth cím, sorozatszám. Ezeket mind beleírtam. Most is kettő nvramot el kéne készítenem, de má megin szervizben a notim. -
-
prosasa
csendes tag
A supersu kicsomagolt mappáit mind feltettem a tabra onnan a common mappából indítottam a supersu apk-t
a következő a hibaüzenet:Nincs Su bináris telepítve, és a SuperSU nem telepíthető. Ez Probléma! Ha ön csak frissítette az Android 4.3-ra, akkor manuálisan kell újra rootolnia, erről konzultáljon az illetékes készülék fórumán.
-
fa4hu
őstag
Végignéztem, de nem találtam semmit. Cappa Flash Tool readback-jét nem írja, mivel lehetne feltenni, amit találtam flashelhető ROM-ot, az meg nem megy fel a linkelt hiba miatt. Ahogy utána néztem, preloader is kellene neki, de az meg nincs a flashelhető ROM-ban. Cappáéban ugyan van, de az meg nem img kiterjesztésű.
-
Laza...
addikt
Jelenleg nincs 2/8-as, de pár nap és lesz
Mindenesetre sokak hálája "üldözni" fog ha ez müxik
Valahol van elmentve snapihoz való imei writer progim, majd előtúrom
- ha itt járnék, a fejem sem fájna. (most sem fáj, de baxa a csőröm hogy 1,5 napot elbaxtam erre. Nem szeretem feladni, de most nagyon úgy éraztem, de még adok egy esélyt a dolognak)
-
Sir Sparrow
tag
-
RVR400
veterán
Ez a videó sem bizalomgerjesztő.. Pedig én is rendeltem kettőt...
-
Köszi a beszámolót!
Annyi még, hogy a /data partíciót meg lehet növelni egészen biztosan (aka átpartícionálás).
Pl. a HTM a6w esetén 3GB-ra sikerült felhúzni, és a belső sd ezennel kilőve.
Az ebr1 fájlt kell ehhez átszerkeszteni. Ehhez pedig megvan a metódus, hungobungo "belső tárhely megnövelése" blogjában linkeltem is. Nem túl egyszerű, de nem is egetverően bajos. (már 3 mt6572-es esetén bejött az ebr1 módosítás; igaz, minden telefonnál más lett...)Sajna a 6572-es telefonok kaperája 2mpx...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden, ami Unreal Engine
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horizon Forbidden West
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged