- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Ebből is látszik hogy nem jó. A (#3807)-ben írt 4-ből mindegyiknek egymáshoz valónak kell lennie. Indításkor ellenőrzi is, ha nem egyezik akkor nincs imei. Azért kéne maui-val megcsinálni, hogy minden menjen mindenhez, de cdc driver nélkül nem lesz jó. Le kell tiltani az illesztőprogram aláírást és feltelepíteni a drivert, vagy win7-es gépen megcsinálni, mert anélkül hiába körözöl akármit akárhányszor, nem lesz korrekt, maximum ideiglenesen tudod megoldani.
-
sbwolf
aktív tag
Digitális aláírás kikapcsolása.
-
Ezeket hol tudom megnézni, hogy megvannak e ?
Megvannak azok, ott vannak az emmc-n. Ha a helyességét akarod mengénzi, akkor menteni kellene őket.
A scatter fájlban vannak a hexa kódok, hogy hol is vannak az emmc-n elhelyezve az említett "partíciók".A flashtool-nál csak a secro-t pipáld be egyenlőre.
Bár én először mentenék, mind mondottam vala.Windows-os ismereteim még a droidos ismereteimtől is elmaradnak, így a driver telepítése erős passz. (w8-ig jutottam...) Így ebben nem tudok segíteni.
-
No akkor szép sorjában.
Ha nem megy a root, akkor SP flashtool-os mentés. Scatter file-t meg tud csinálni az MTKDT root nélkül is.
Én óvatoskodó vagyok, így a mentés fontosságát mindig kiemelem. Ezzel persze nem mindenki van így, de nálam még saját hibából telefon nem halálozott el.A mauimeta-hoz cdc driver kell, csak akkor fog működni.
Továbbá az előzetes ellenőrzése az említett blokkeszköz-szakaszoknak mindennek az alapja.
Tehát 4 szakasz biztosítja az imei-t
protect_f
protect_s
nvram
secro
Ha bármelyik nem stimmel, nem lesz imei. -
Először ments, szerintem - mtkdt vagy dd vagy flashtool.
Nem biztos, hogy az nvram szállt el. Ha megvan a mentés, akkor meg tudod nézni hex editorral. Ha üres, akkor az baj, és akkor hasznláhatod a leírást.
Ha nem üres, akkor a protect_s, protect_f és secro partíciók környékén kell megnézni, mizu. Ezek szoktak még elbarmolódni néhát romcsere után (igazűból főverzióváltáskor szokott ilyen történni) -
Blue Eagle
őstag
A ciklámen csík jelenti a kipipált azaz feltölteni kívánt részek checksum ellenőrzését. Ha ennek vége, akkor írja ki alul, hogy search, ezután kell a telót rárakni az usb-re, vagy az akkut visszatenni. A mindenek előtti mentést az érzékeny partícióknak én is javaslom. Avagy mottó: mentés nélkül sehová.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini PC
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest