Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
Köszi srácok, de sehogy nem tudom fastboot módban elindítani a telefont és a google sem tett okosabbá. Szétnézek még a 4pda.ru fórumon hátha ott van valami okosság, mert az xda sem tett azzá.

-
huliganboy
addikt
Lenovo K3 note (K50-t5) ha jól láttam van rá TWRP. De szerintem az is tapis, így kiesik, mert tropa a kijelző. Ha olyan mint a gyári, hogy lehet a volume + power gombokkal mászkálni meg választani, akkor lehet megoldható akkor viszont keresnem kell egy videót ahol bemutatják ugye, hogy vakon tudjak lépkedni....
-
huliganboy
addikt
Kár... Megpróbáltam az userdata részt lementeni ez alapján, de mivel nem tudom pontosan milyen ROM van rajta, nem ismeri fel a blockokat

Akkor ez így marad.. Köszönöm!!

-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Van egy törött kijelzős készülék... jelenleg a gyári recovery tudok menni vagy esetleg META módba billenteni... A gyári recovery nem tud backupot. A kérdés, hogy meta módban van e ilyenre lehetőség?
Telefon kijelzője halott, éppen látom recovery felső részét, illetve a meta kiírást....
USB debug ki van kapcsolva.
MTK MT6752
Más ötleteket is szívesen fogadok. A legfontosabb a névjegyek mentése lenne.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest