Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
Szego9216
üzenetére
Nálam a ZP100-on volt ilyen eset,csak OK-ézni lehetett végtelenségig.
Recoveryből wipe data/cache,wipe dalvik,utána a rom újra telepítése úgy hogy újra letöltöttem és rámásoltam a kártyára,a kártyán az összes könyvtárat töröltem amit nem én csináltam(android,.dataviz,stb.),utána megint a wipe-ok és jó lett. -
mikrofon
veterán
válasz
Szego9216
üzenetére
factory resetet szerintem ne csináld. Az etotalkos ROMnál elszálhat. Valaki már irta ebben a fórumban...
Ha kezdő vagy, akkor írj, az etotalknak. MEgjött a telód, használhatatlan és fizettél az etotalkMOD ROM-ért. Küldjenek neked egy linket ahonnan le tudod tölteni, és egy leírást, mit kell csinálnod. Ha megírod még ma nekik, elképzelhető, hogy holnap délelőtt meg is kapod a választ, mert azt hiszem Ők dolgoznak szombaton is!
Addig pedig meg kellene próbálnod kicserélni az érintett apk-ot. Erre szerintem rövid időn belül kapsz segítséget a többi szakértőtől itt a fórumon.Még azt is próbáld meg, hogy úgy kapcsolod-be hogy nem raksz bele SIM kártyát és így mi történik?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest