- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
gipsztigris #42640 üzenetére
Ne beszéld le!
Kb. három naponta ráizgul valaki, én is beírtam ide már vagy 3x, hogy a legtöbb spec szerint WCDMA 3G-t nem támogat, lévén a China Mobile-al közösen, az ő TD-SCDMA-jukra fejlesztették. A China Mobile-é kb. a 70%-a a kínai mobilpiacnak, ergo röhögve megéri bármelyik cégnek akár kizárólag az ő hálózatukra gyártani készüléket, hisz így is simán milliós eladásokkal számolhat.
Vegye meg innét valaki, akinek amúgy is mindegy a mobilnet, mert ő csak wifit használ, oszt' írja be a topicba a tapasztalatait. Ő is boldog lesz, mert meg van álmai telója, nekünk meg lesz biztos információnk, ingyé'!
Nem rossz kis készülék, alighanem rendesen össze is lesz rakva, de nekem pont a 3G miatt kell kell dual SIM-es masina. Nincs az a külcsín/belbecs, amiért megvennék egy "China only" 3G-s modellt.
-
wwhy
veterán
válasz
Persze, pl. nekem. Nem használok mobilnetet, wifi bőven elég. Illetve a Xiaomi spanyol oldala szerint tud GSM / GPRS / EDGE / TD-SCDMA / HSDPA / HSUPA-t, ami szintén elég.
-
bigrock
addikt
válasz
Legalább nem fogyaszt sokat. : -)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest