- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
KamuMazsola #137116 üzenetére
Nekem kínai aosp telefonnal elég volt a 4 giga ram, de galaxy s8-on folyamatosan újratölti az alkalmazásokat / oldalakat, így a használhatatlanság határait súrolja (formokat újra elölről kitölteni, dokumentumot újra megnyitni stb.). Én se vennék már 6 giga alatti rammal magamnak telefont.
svgyula: én is ismerek 2 embert is, aki főleg telefonálásra használja ezeket az eszközöket (érdekes módon mindkettő iphone-t használ), de a túlnyomó többség számára az elsődleges használat a messenger, youtube, fényképező stb. Emellé jön a munka (excel, powerpoint, sharepoint, chrome sok lappal, office remote stb.), amire mobil életmód mellett sokkal kényelmesebb a telefon, mint a laptop, amíg nem kell komolyabban szerkeszteni valamit. Szóval sok óra használatból pár perc jut a telefonálásra. Természetes, hogy mindenkinek mások az igényei, a legtöbb embernek nyilván elég a 2 giga ram is, de egyáltalán nem mindenkinek.
-
válasz
KamuMazsola #137116 üzenetére
De tudod, másnak lehet más igénye.
Én például tudom magamról, hogy azért gondolkodtam el 6/128-as készüléken, mert buta kocka vagyok, aki annak örül, ha nagyobb számadatot lát. Leküzdöttem aztán felesleges vágyaimat észérvekkel, de hetente újra eltöprengek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 25
- Steam Deck
- Horgász topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest