Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
szaszyka
üzenetére
Szia! Biztosan az érintkezőkkel van gond az, hogy te szabad szemmel nem látod még nem jelent semmit. Valami alkoholos szerszámmal le kellene pucolni. Nekem csinált olyat az egyik telefonom, hogy egy nap alatt lemerültet mutatott meg időnként magától kikapcsolt hiába az új akkumulátor! Aztán kiderült az érintkezőnél volt gond. Akkor úgy oldottam meg hogy a kétoldalú radírgumi "tintához való" oldalával leradíroztam az oxidos-koszos réteget. és onnantól megint egy hétig bírta(K800i) Sajna nem ismerem a telefonodban hogy helyezkedik el a kártya és mennyire hozzáférhetőek az érintkezők. Azért írtam hogy "szerszámmal"
Amikor formázod a telefonba akkor is hibásan formázza meg az érintkezési gond miatt. A másik telefon azért írja ki, hogy formázni kell vagy hibás.
Szerk. Látom közben "látszólag megoldódott" valószínűleg a ki-be rakogatáskor sikerült letolni az érintkezőkről a koszt
-
aytukabozs
addikt
válasz
szaszyka
üzenetére
Pár dilettáns kérdés míg a profik belendülnek;
Szgépre dugva látszik a memkari? (így kiderülne hogy maga slot jó-e)
CWM (vagy más custom recovery) van rajta? Az látja a kártyát?Ha ezekre igen a válasz, akkor én (ismétlem szakbarbárként) tuti hogy mentenék még egyet CWM-el is, aztán feltolnék valami frissebb romot, hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Filmvilág
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Amikor formázod a telefonba akkor is hibásan formázza meg az érintkezési gond miatt. A másik telefon azért írja ki, hogy formázni kell vagy hibás.