Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Az a baj, hogy egy kicsit átverés szaga van a dolognak! Hiszen több, mint 4000 terméket harangoztak be, helyette alig több, mint 500 termék volt féláras. 03.50-kor keltem azzal az elhatározással, hogy THL W8-at veszek ha tudok. Elkeseredtem amikor lapozgattam a 04.00-kor kezdődött akciós lapok között, hogy "csak" memóriakártyák és kisebb értékű cuccok vannak. A hetedik lapon találtam egy freelander tab-ot amit majdnem megvettem hirtelen felindultságból, de gondoltam végiglapozom a 12 oldalt. Az utolsó oldalon megláttam a W8-at.
Lefagyott a Paypal szerver (gondolom annyian akartak fizetni egyszerre) de azért nagy nehezen meg tudtam venni. Aztán még egy Androidos MiniPC-t is vettem 23 dodóért.
Lényeg, hogy reggel öt 30-ra már szinte az összes tablet és okostelefon "Sold Out" státuszt kapott. Biztos betettek az akcióba 10-20 darabot tételenként és azt meg szétkapkodta a nagyérdemű, mint Etióp gyerek a segélycsomagot.
(#27751) DJGABI
Rendeltem már sokszor tőlük. Teljesen rapszódikus a szállítási idő. Volt, hogy egy héten belül itt volt a cucc, a leghosszabb kézbesítés pedig több, mint 60 napig tartott. De a jellemző a két-három hét.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest