Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
masztah
üzenetére
Szia,
nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat. Sajnos nekem még mindig ICS van a telefonon, addig nem szeretnék JB-t feltenni, amíg az általad is említett apró hibák benne vannak. Én például 90%-ban a legkisebb fényerőn használom a G3-mat. Az automata fényerő szabályozást azért nem szeretem, mert szerintem úgy többet zabál a kijelző, ha állandóan le-fel veszi a háttérvilágítás mértékét.
Ha valaki feltesz majd egy magyarított JB-t ide és Budapesten lakik, kérem jelezze felém és 1-2 sör fejében, vagy minimális összegért feltenné nekem is. Írtátok, hogy nem nehéz, de én mégis egy szakira bíznám a dolgot. (ő tudja mivel lehet a beállításaimat megtartva rom-ot cserélni/frissíteni illetve milyen apk-ok kellenek hozzá). No meg én már próbáltam egy-két dolgot ezen az ICS-en és rendre az EtoTalk-ra volt vezethető vissza a nem megfelelő működés. És ezt XDA és más fórumokra alapozom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi