Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
masztah
üzenetére
Szia,
nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat. Sajnos nekem még mindig ICS van a telefonon, addig nem szeretnék JB-t feltenni, amíg az általad is említett apró hibák benne vannak. Én például 90%-ban a legkisebb fényerőn használom a G3-mat. Az automata fényerő szabályozást azért nem szeretem, mert szerintem úgy többet zabál a kijelző, ha állandóan le-fel veszi a háttérvilágítás mértékét.
Ha valaki feltesz majd egy magyarított JB-t ide és Budapesten lakik, kérem jelezze felém és 1-2 sör fejében, vagy minimális összegért feltenné nekem is. Írtátok, hogy nem nehéz, de én mégis egy szakira bíznám a dolgot. (ő tudja mivel lehet a beállításaimat megtartva rom-ot cserélni/frissíteni illetve milyen apk-ok kellenek hozzá). No meg én már próbáltam egy-két dolgot ezen az ICS-en és rendre az EtoTalk-ra volt vezethető vissza a nem megfelelő működés. És ezt XDA és más fórumokra alapozom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest