Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
junkpod #138764 üzenetére
Azért nem egészen, telefonnal ügye üzenetet olvashatsz írhatsz stb. Sokkal jobban el tudja vonni a figyelmed mivel jobban érdekel, mint egy sima érintő képernyős rendszerben navigálni. Legalábbis szerintem, de lehet nézőpont kérdése is.
Engem mondjuk zavar hogy nem látom, előre akarom tudni hogy mikor kell lehajtani stb. Az meg hogy fogyaszt vagy nem, majdnem mindegy, töltöm ha kell.
De mint mondtam, ha van BT eszközöd (mint nekem a Mi Band) hozzá tudod adni biztonságos eszközként és akkor nem zár le.
De mondjuk ilyen erővel egy mintát se nehéz berajzolni már, ha van hozzá konzol.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest