Hirdetés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
"Miért hurcoljon mindenki mindenhová magával DSLR-t?"
Nem kell DSLR, egy jobb kompakt fényképező simán veri mindenben a mobilokat és még komolyabb tudás sem kell a kezeléséhez.
"Az okostelefon pedig nem csak azért okos, mert a Google beszél hozzád, hanem mert több funkciót is ellát egy személyben."
Na ez az asszisztens a halálom, bedugom a fülhallgatót mindig nyomja a hülyeségét, nem lehet valahol kikapcsolni?
"Ha egyszerűen családi pillanatokat szeretnék jó minőségben megörökíteni, arra tökéletes egy jól fényképező telefon."
Igen ilyen 150k-s telefonok kategóriája kb elég hozzá, főleg ha beltéren történik (márpedig nem a parkban van a legtöbb családi esemény) akkor fokozottan igaz, mert nem ideális fényviszonyok között gyorsan elvéreznek a mobilok.
"A Mi Note 2-vel például beltérben képtelen voltam normális fotót lőni, ami értékelhető is lett volna. Sok olyan családi fotó készült, amit inkább letöröltem, mert annyira szar volt."
Látod erről van szó, 150k-s telefon már lő értékelhető képeket beltéren, többit meg hagyjuk. Azért nem mindenki rohangál ilyen mobillal.Én is szoktam használni okostelefont fotózásra nyilván, de a cél is csak annyi hogy készüljön valami elfogadható kép. Pl anyámmal mentünk virág kiállításra, arra bőven elég volt a Mi 3 is, fényviszonyok jó és jó képeket lehetett csinálni, de nem is kell több, csak hogy otthon meg tudja nézni a készült képeket, még nyomtatni se akarunk belőle, egy családi eseménynél már ennél szerintem több kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest