- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #135814 üzenetére
"Miért hurcoljon mindenki mindenhová magával DSLR-t?"
Nem kell DSLR, egy jobb kompakt fényképező simán veri mindenben a mobilokat és még komolyabb tudás sem kell a kezeléséhez.
"Az okostelefon pedig nem csak azért okos, mert a Google beszél hozzád, hanem mert több funkciót is ellát egy személyben."
Na ez az asszisztens a halálom, bedugom a fülhallgatót mindig nyomja a hülyeségét, nem lehet valahol kikapcsolni?
"Ha egyszerűen családi pillanatokat szeretnék jó minőségben megörökíteni, arra tökéletes egy jól fényképező telefon."
Igen ilyen 150k-s telefonok kategóriája kb elég hozzá, főleg ha beltéren történik (márpedig nem a parkban van a legtöbb családi esemény) akkor fokozottan igaz, mert nem ideális fényviszonyok között gyorsan elvéreznek a mobilok.
"A Mi Note 2-vel például beltérben képtelen voltam normális fotót lőni, ami értékelhető is lett volna. Sok olyan családi fotó készült, amit inkább letöröltem, mert annyira szar volt."
Látod erről van szó, 150k-s telefon már lő értékelhető képeket beltéren, többit meg hagyjuk. Azért nem mindenki rohangál ilyen mobillal.Én is szoktam használni okostelefont fotózásra nyilván, de a cél is csak annyi hogy készüljön valami elfogadható kép. Pl anyámmal mentünk virág kiállításra, arra bőven elég volt a Mi 3 is, fényviszonyok jó és jó képeket lehetett csinálni, de nem is kell több, csak hogy otthon meg tudja nézni a készült képeket, még nyomtatni se akarunk belőle, egy családi eseménynél már ennél szerintem több kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tesla topik
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Goddess of Victory: Nikke
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest