Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

feca81 aktív tag na annyit nem adok érte.akkor inkább nem kell  van egy határ, amit nem lépek át. 35.000-nél többet nem vagyok hajlandó adni egy telefonért, mert fél év múlva úgyis veszem a következőt,akkor meg már felét éri a régi. van egy határ, amit nem lépek át. 35.000-nél többet nem vagyok hajlandó adni egy telefonért, mert fél év múlva úgyis veszem a következőt,akkor meg már felét éri a régi.(mondom ezt úgy,hogy 41-ért rendeltem meg a G3-at  dea 237$ már túlmegy a tűréshatáron) dea 237$ már túlmegy a tűréshatáron)ettől függetlenül várjuk majd az élménybeszámolót! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ASUS RTX 5080 ROG ASTRAL OC 16GB GDDR7 eladó garanciával! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

van egy határ, amit nem lépek át. 35.000-nél többet nem vagyok hajlandó adni egy telefonért, mert fél év múlva úgyis veszem a következőt,akkor meg már felét éri a régi.
 van egy határ, amit nem lépek át. 35.000-nél többet nem vagyok hajlandó adni egy telefonért, mert fél év múlva úgyis veszem a következőt,akkor meg már felét éri a régi. dea 237$ már túlmegy a tűréshatáron)
 dea 237$ már túlmegy a tűréshatáron)