Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sennalacy #92158 üzenetére
Köszi, én épp azon agyalok, hogy dual sim telót vegyek, vagy a mostani teló mellé egy Tabot. Egy Intelesre gondoltam, csak azt nem sikerült még kiderítenem, hogy lehetséges -e a trial boot (csak Android alatt kéne touch, az nem gond, ha Win és Linux alatt nincs). Ez a 32 vs. 64 bites UEFI kérdés is még zavaros nekem. Ha valaki tud ilyen infókról, az legyen kedves, ossza meg velem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Hardcore café
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest