- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sennalacy
aktív tag
válasz
#79335424 #92161 üzenetére
Én is szerettem volna dual boot-ot, de itt azt mondták, hogy jó ideig még esélytelen. Neten sem találtam róla semmi használhatót. Ha jól értelmeztem a Microsoft nem örülne a dolognak, így a kínaiak sem mernek vele foglalkozni mert félnek, hogy elveszítik a mostanában fellazított licenszeket aminek következtében w8-al jelenhettek meg tabletek széles körben. Úgyhogy én végül maradtam a droidnál mobil vonalon egyelőre.
64 bit állítólag gyorsabb működést tesz lehetővé.. 1920x1200-as felbontáson 38K feletti antutu szerintem elég jó, és már volt hozzá "day1" rendszer frissítés, úgyhogy egyelőre bizakodó vagyok hogy ténylegesen ki is fogja használni valami, de minimálisan "jövő biztosításnak" is jó önmagában. Azt egyelőre nem tudom, hogy vannak-e inkompatibilitási problémák appokkal egyelőre minden tökéletesen működik. -
TedThomas
aktív tag
válasz
#79335424 #92161 üzenetére
Olvass bele a win tab topikba innentől: [link]
Pont érkezik egy készülék.
A dual/trial boot jól hangzana, de számomra egyelőre ez nagyon távoli jövőnek tűnik.
Valószínűbb, hogy win8.1 alatt emulálod a másik kettőt.(#92163) kaci1982 Amíg nem vágod a telókat felejtsd el az Aliexpresst.
Itt egy jó kamerás: [link]
Egyre olcsóbb. Nehogy vegyek egyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged