- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz
wwenigma #90568 üzenetére
Azért várom a kész megoldást, mert nekiállhatok én keresgélni neki is álltam, de feladtam, MERT számtalan telefon van és ezért vártam volna konkrét típust, ha valaki rendelt már valamilyet és meg van vele elégedve, ne nekem kelljen kisérletezgetni.
Mindegy, mert először segített, hogy az FDD szabvány kell nekünk, utána, pedig kiderült ez is: FDD LTE (B20) 800 MHz -et, -telekomistenhátamögöttinégygéje)- ahogy látom, nem nagyon ismeri egyik kínai telefon sem. Ismerősömnek meg pont ilyenre lenne szüksége...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Battlefield 6
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gigabyte alaplap topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest