- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
8.utas #89101 üzenetére
Az Amoled kijelzőhöz saját tapasztalat:
Azért tűnik olyan szépségesnek a kijelző, mert nem természetes színekkel operál.
Hogy érzékeltessem azt, amire utalok, nézd meg ezt a természetképet. Nagyon szé, élénk színek, élettel teli az egész, csak egy gond van vele: a természetben nem fogod ilyennek látni, ez már számítógéppel módosított.
Hasonló ehhez az Amoled is, hogy szép, vonzza a tekintetet, csak épp mesterségesek a színei, nem természetesek. Nagyon vonzó elsőre, és van, aki meg is marad ennél, nem zavarja a valódi színek hiánya. Nekem először 1 hétig volt S3, aztán nem bírtam tovább és eladtam. S4-et már csak 1 napig bírtam. Engem zavar a természetellenes színek látványa. Sógornőm azóta is boldogan használja az S4-esét.Mindezt nem azért írtam hogy lebeszéljelek az Amoled kijelzőről, csupán azért, hogy értsd, azért tűnik szebbnek az Amoled, mert cslivilibbnek gyártják.Mondhatnám úgy is, döntsd el, hogy a piros vagy a kék tablettát akarod magadnak, inkább az álomvilág kell, vagy a valóság.
Az Amoled tehát nem jobb vagy rosszabb, csak más, ahogy az iOS telefon nem jobb vagy rosszabb, mint a droid, csak más. Van, akinek az egyik tetszik jobban, van, akinek a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest