- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az sem mindegy, mekkora házban van a készülék. Pl egy 4,7" Hongmi szinte teljesen akkora, mint ez a V5, de pl egy Alcatel / TCL Idol X még 1,5mm-rel keskenyebb is az 5" kijelző ellenére, mint a Hongmi.
Vagy pl a 63,8mm széles F1 a 4,5" kijelzővel, a 65mm-es Jiayu G4 a 4,7" kijelzővel... Szóval nem csak azon múlik, hogy mekkora a kijelző, hanem azon is, hogy mekkora a káva és milyen a hátlap kialakítása.
Még egy utolsó személyes tapasztalat: a Honor 3x ugyanúgy kézre áll a maga 5,5" kijelzőjével, mint pl egy Hongmi (4,7") egy szögletes kiegészítő hátlappal vagy egy Freelander i30 5" kijelzővel.Persze tudom, hogy tisztában vagy vele, inkább csak az olvasóknak írtam le...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest