Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Én is rendeltem egyet. Nekem azt mondta, pénteken. 40db-ot kap, annyi lesz, ebben a körben. Trackinget meg emailben küldi, gondolom én.
szerk:
Én igazából csak attól félek, hogy mivel ilyen nehéz beszerezni, nem fog megfelelő support "közösség" kialakulni körülötte. Rom fejlesztők sem tudnak készüléket szerezni, anélkül meg elég nehéz. Ha nincs "közösségi" support, lehet akármilyen jó a hw...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest