- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petike2014
aktív tag
Üdv Urak!
Véletlen meglepetés. 2 órája megjött a DG800-am amit 17-én (vasárnap éjjel) rendeltem, antelife spanyolból.
39% töltöttség, mindenen fólia, érvényesítő matrica stb.., tehát original, új. Alapból a legújabb júliusi szoftver.
Amit lehetett kipróbáltam és minden hibátlan, minden működik. Ami már most hiányzik a háttér világításos nav gombok és az értesítő led. A kamera erős közepes (még a coolpadhez képest is), de nem használhatatlan, a vakuja erős, rendben van. A beszéd hangszórója picit halk és szinte csak magas hangok vannak benne (collpadba rendes basszus van szinte). Wifi térerő legalább 1 pálcikával kevesebb,2g térerő egál coolpaddal. Beszéltem vele 30 percet gyorsan burn-in tesztként, recsegés, szakadás egyik félnél sem jelentkezett. A készülék veszett gyors, főleg ennyi pénzért (35e-be állt meg). Kijelző betekintési szöge jó de nem 180 fokos, 2 pontos érzékelésű csak panel ráadásul ha közel vannak az ujjaink eléggé összekavarodik ami pl. pinch to zoomnál gond, megszokást igényel. Igyekszem egy részletesebb , fotós, tényeken alapuló tesztet összerakni majd a közeljövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Everest / AIDA64 topik
- Mozilla Firefox
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Poco F7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest