- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
#40993792 #82921 üzenetére
Én konkrétan arra értettem, hogy Moleman kinézett két 5"-os telefont, utána jött neki képbe a vibe Z ami 5,5-ös.
Jómagam még nem használtam 5,5-öst, de mikor láttam egyet kirakatban, hátrahőköltem. Feleségemnek 4,3-as van, nekem 4,5-ös. Ha választani kéne, itthon vagy olyan helyen ahol sokat ülök, nem lenne gond a nagyobb, melóba a 4,3-4,5 ideális. Egyszer elkunyeráltam az övét pár napra, és nagyon klafa volt.
Most a THL T5000-et vagy a Huawei Honor 6-ot nézegetem, úgyhogy ugyanebben a cipőben járok, hogy el kell dönteni mi legyen a felső határ. Általában farmer-póló a napi viselet, úgyhogy farzsebben hordom jórészt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LED világítás a lakásban
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest