Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pluhm

aktív tag

Üdv! Nemrég rendeltem tinydeal-ról egy Doogee Turbo D2014 típusú telefont. Érdeklődöm, hogy mostanában, ha nem DHL-el kértem a szállítást, mennyi idő alatt érnek ide a cuccok? A vám ügyintézés - ha fennakad - milyen gyors? Illetve a készülékről: átlagos használat mellet (csak egy kártyát használva, nem játszok, videózok, hallgatok zenét vele), 3G-t használva meddig bírja az 1750 mAh-s akkuja? Illetve a 3G: mivel vodás vagyok fontos szempont, hogy ez a típus 2100 mhz-n tudja a 3G-t, a vodafone meg ugye egyes helyeken 900 mhz-n sugározza ezt az internet sebességet. Tehát a kérdés: ha én egy magyar viszonylatban nagy városban élek (Tatabánya), akkor a városon belül mire számíthatok internet sebesség tekintetében. Illetve ha kimegyek gyéren lakott területre, akkor ilyen estben mit tapasztalok? Teljesen el megy a net, vagy csak visszaáll EDGE/GPRS sebességre? Még egy kérdés ezzel a készülékkel kapcsoltban: a 3G-t ha használom, mindegy melyik helyre rakom a sim kártyát, vagy ki van jelölve az ahol ez működik. Ha igen, akkor ez a normál méretű sim helye, vagy a mini sim (csak hogy tudjam, meg kelle vágatnom a sim kártyát)?

Új hozzászólás Aktív témák