- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktamas55
tag
Igen, létezik olyan, hogy a dual SIM es telefonnak 1 db IMEI száma van.
Nekem is van egy kínai A9100 (Galaxy S 2 klón) készülékem és annak is csak egy IMEI száma van. Én is csodálkoztam rajta. Viszont működik két különböző szolgáltató kártyájával is, és működik két ugyanazon szolgáltató kártyájával is. Mindkettőt kipróbáltam.
Amit viszont észrevettem, az a következő.
Hívni tudják mindkét kártyámat, és viszont csak a készüléken lévő eredeti tárcsázó programmal tudok hívás kezdeményezésekor indító kártyát választani.
Ha feltelepítek egy másik tárcsázó programot, akkor a bejövő hívások jönnek mindkét kártyára, én viszont csak az alapértelmezett kártyával kezdhetek hívást.
Ennek vajon mi lehet az oka? Feloldható valhogy ez a dilemma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest