- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktamas55
tag
Igen, létezik olyan, hogy a dual SIM es telefonnak 1 db IMEI száma van.
Nekem is van egy kínai A9100 (Galaxy S 2 klón) készülékem és annak is csak egy IMEI száma van. Én is csodálkoztam rajta. Viszont működik két különböző szolgáltató kártyájával is, és működik két ugyanazon szolgáltató kártyájával is. Mindkettőt kipróbáltam.
Amit viszont észrevettem, az a következő.
Hívni tudják mindkét kártyámat, és viszont csak a készüléken lévő eredeti tárcsázó programmal tudok hívás kezdeményezésekor indító kártyát választani.
Ha feltelepítek egy másik tárcsázó programot, akkor a bejövő hívások jönnek mindkét kártyára, én viszont csak az alapértelmezett kártyával kezdhetek hívást.
Ennek vajon mi lehet az oka? Feloldható valhogy ez a dilemma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest