- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
Imperius #41377 üzenetére
1., Mobilnettel nem próbáltam, de wifin a Vowney V5 (4mag) és Lenovo A660 (2mag) nem sok különbség van..
Én mindenképp 4magosat vennék: energiatakarékosság, és eladhatóság miatt.
2., Ha sima postával kéred, akkor nem valószínű, de bármi megtörténhet. Ajánlott: SG és HK post.
Ebay-ről nem vennék telefont. Szvsz szállítási időben a Minideal a legkorrektebb, de ott van az antelife, tmallbox pl. Ők giftként küldik, kis értékmegjelöléssel.
3., Haier-re keress rá, nincs hozzá magyar nyelv, bonyolult ROMolni és 1 simes.
4., W100 nekem 4,5ó képernyőt időt tudott. Igaz a proci órajelén visszavettem. Ha az ajánlott oldalakról veszed, lesz magyar nyelv a W200-ban.
5., Vowney V5-öm van, 4.2.1 van rajta, van rajta magyar.
6., Na ezt majd más.
7., Vegyél egy nagyobb kártyát. De ahogy írták, ne a telóval együtt. W100 pl progiknak 1GB-t ad, adatoknak majdnem 2GB-t. Vowney-nál nimcs belső SD, progiknak van 2,7GB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest