- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Tiszteletem !
Ki segítene nekem ha megkérném szépen dual simes telefont válsztani..???! (2 T-s kártya menne bele)
-ár nekem mindegy cégre megy..
-nem akarok tepsit 4-4,3 col
-galaxy s4 mini tesztnél olvastam hogy van olyan is ami a két simet egyszerre használja függetlenül két rádios egység stbstb...
-jó fényképezőés akkor az álmok:
-esetleg stock android felület mint nexusoknál
-nem kínai gagyi minőségAmit még kérnékszépen hogy videó és teszt link is legyen benne mert mivel még sosem használtam két simes készüléket elég nehezen tudom elképzelni a müködését...
-galaxy s2 őt használok van android alap tapasztalat
Köszönöm szépen !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest