- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
Sziasztok!
Nagyon szeretnék valamilyen dual sim-es mobilt venni. Régóta nézelődöm, de nem is igazán tudtam dönteni, ill elég sok eltérő infót hallottam. 2 jelöltem: Lenovo A789 (itt a 512 memória, a kisebb kijelző és a 750-es alapján nem túl jó kamera ami eltántorít), ill ZTE V970 (itt csak az 1600-as aksi nem tetszik, ill amit írtatok 1GB mem bug). Így megkérdezném, akinek van tapasztalata, hogy mi a véleménye, akár privátnak is örülnék? Melyiket lenne érdemes, akár ezek mellett is (ZTE, ill Lenovo-nak jobban cseng a neve, ezért is ezeket néztem)? Amokbuy mennyire megbízható, mert hallottam negatív véleményeket? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest