- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
kosturica #23472 üzenetére
Néztem én is ezt a telefont is, jó árban van, de egy Xperia Mini Prom van...szeretem ha zsebre tudom vágni a telefont, na ennél ez nem fog menni, kb csak a táskámban hordhatom, úgyhogy kéne hozzá vmi bluetoothos füles
mivel motorozom olyan kéne ami elfér a bukó alatt, láttam olyat is, pl: ezt de ebbe tényleg van mikrofon..hol?, meg gomb,a mivel felvehetem, ha keresnek? nagyon jó lenne, ha hihető! esetleg ezzel kapcsolatban vkinek tapasztalat, szerintetek hihető hogy ez headstet?
) vagy marad egy bluetoothos csiptető, amibe rövid vezetékes headset megy
de így még mindig nem látom, hogy ki keres s nem is tudom tekerni a zenét ezekkel a headsetekkel, vagy vmi spécibb kellene, vagy egy bluetoothos óra is h lássam ki keres, fel akarom-e venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest