Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
agoka07 #23409 üzenetére
Ugyan nekem nem ilyen telóm van, de enyémben is ez a vas van. Shadowgun-t nem tudtam elindítani, mert aszondja nem kompatibilis a készülékkel, de eddig minden más ment rajta akadás mentesen, szal a vassal tényleg nincs gond.
Ó tényleg, a kompatibilitás!
Akkor senki nem tudja hol tudom átírni a telefon típusát? Jó lenne ha valami s3 nak vagy valami "közkedvelt" telónak hinné magát 1-2 app miatt... táblámnál volt ez a megoldás és nagyon hasznos dolognak bizonyult.Illetve az a kérdés, hogy olyat lehet-e módosítani, hogy a fényérzékelőnek mennyi időnként van a mintavételezés? Mert amint van egy ici pici fényviszony változás már veszi is le a fényerőt vagy emeli és ez néha bosszantó...jó lenne, ha nem lenne ilyen hyperaktív
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco F7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen autót vegyek?
- Parfüm topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest