Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #17948 üzenetére
Elnézésedet kérem én azért nem irtam privit mert nem gondolnám magam abszolút szakembernek(amúgy köszönöm az elismerést,de túlzó).
Én csak összeszedtem a cwm felrakásához amit tudtam,mert úgy éreztem ez az első lépés afelé hogy cserélgethessen az ember romot.
Tehát hogy ne húzzam az időt,szerintem is teljesen jogos az igény egy külön topicra,ez mindenki érdeke.
Nyiss egy topicot vagy ird át egy meglévő első sorát azt tedd be a linkeket amit kell.
Nekem mindegy ki indit egyet,csak a lényeg hogy mindenki azt használja.Vagy van akkor most vagy nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest