- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Pit221 #140345 üzenetére
Szia! Szerintem inkább ezt az időt valami értelmes elfoglaltságra cseréld le! Az az MT6582 soc egy igazi őskövület
Nekem is volt egy telóm anno' de már sajna azt sem tudom melyik típus. De én ahogy írtad inkább arra tippelnék, hogy a soc behalt/elfáradt és azon már semmilyen "újrahúzás" nem segítene. Ráadásul az aksi is veszélyes lehet már ebben a korban. Ha sokat állt és lement a feszültsége 3,6v alá akkor hiába rakod töltőre nincs az az isten bikatöltője a háztartásban ami megemelné a feszültséget. Na meg a beépített töltésvezérlő is letiltja....
Én személy szerint csináltam ilyen "újratöltést" egy elméletben 5000mA-es akuval aminek a feszültsége 2,4V-ra esett le. 2óra volt a 12V-os akutöltőnek!!! 6A! mellett mire elérete a 3,7V-ot! Nem az aksi melegedett hanem az autó aku töltő volt forró! utána még használtam azt az akumulátort ~fél évig aztán feladtam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Képregény topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BMW topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest