- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ahenobarbus
tag
üdv,
Van egy Leagoo Lead 3S telefonom, kb. egy év után meghalt a hangszórója és a kamerája befoltosodott. Egy törött telefonból pótolva lettek, de most pár hónapra rá, az érintésérzékelője is elkezdett figurázni...
Már nem költenék rá, inkább cserélném. Mit javasoltok, különösebb igényeim nincsenek, olvasni szoktam rajta, navigálni, fényképezni. Ezekben legyen jó, értelemszerűen legyen dual-sim, és ne legyen sokkal nagyobb mint a mostani, mondjuk egy 4,7" beleférne még. 4g nem fontos, ha lehet legyen olcsó, 100 dollár körül.
Igazából a Xiaomi Redmi 2 Pro-val szimpatizálok, minideal/banggood-on most 120 dollar, de milyen olcsóbb alternatívákat tudtok javasolni?
Előre is köszönöm.uff, ocs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest