Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Csimbók
tag
GPS ügyben mindenkinek köszönöm a segítő szándékú hozzászólásokat, de úgy tűnik most már a reklamálásra kell koncentrálnom, ugyanis nem működik bármit állítok bárhova. Sőt, ami fura az EPO file letöltése is sikertelen, pedig minden más wifin keresztül hibátlanul működik. Fullon minden bekapcsolva a google helyszolgáltatástól az A-GPS-ig, akkor jelez műholdakat, de használni egyet sem használ, sem koordinátát nem határoz meg. Siryeti márkatárssal egyeztetve, neki ugyanazon rommal ZP300+ kizárólag GPS bekapcsolásával is talál és használ műholdakat. Ez van, így jártam, még szerencsére benne vagyok a 45 napban bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest