- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: SSD hűtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virgi44
csendes tag
Sziasztok,
Mielőtt valaki letépi a fejemet, keresgéltem a hozzászólások között, de nem találtam egyértelmű választ a kérdésemre. Keresek olyan Androidos telefont (Dual SIM - Dual Standby, vagy Dual SIM - Dual Active), ami ténylegesen tudja azt, hogyha az egyik kártyán beszélek és a másikon hívnak akkor át tudom venni a hívást úgy, hogy vagy tartom az elsőn lévőt vagy megszakítom. Tehát nem veszi le a hálózatról a másik kártyát és nem jelez a hívónak kikapcsolt állapotot ha beszélek.
Majdnem vettem egy Galaxy Duos-t, mert ugye ott nagypofával hirdetik, hogy DS - DA, de mint kiderült az csak simán egy keresztben átirányítást eszközöl a kártyákon, tehát minden egyes hívás közben felvett (eredetileg a másik kártyára érkező) hívás után percdíjat kell fizetnem az átirányítás miatt.
Régen volt ilyen telefonom, persze nem androidos ami tudta ezt. pl: Samsung D880
Előre is köszönöm.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest