Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Most már én is értem, te nyilván napjában cseréled az általad használt készülékeket, havonta legalább 100 készülék fordul meg a kezedben.
Egy szóval nem mondtam hogy tökéletes, de tesztek és általam olvasottak tükrében egy jó készülék lehet. Kevés ember van itt aki úgy ajánlgat készüléket, hogy egyébként több százat fogott netalán használt már eddig, de örülök hogy te egy ilyen tapasztalt felhasználó vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- BestBuy topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fujifilm X
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest