- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz
tibi666 #1419 üzenetére
Pfú, nekem van 7 képernyőm. Ezekből 6-ra van kipakolva valami, és ötöt használok rendszeresen. Van egy egész oldalt elfoglaló Friend Stream-em, egy oldalon van a naptár, a Barcode Scenner, számológép, meg ehhez hasonlók, középsőn van a weather+clock widget meg a leggyakoribb alkalmazások, megint másikon a Power Widget és az az akkuhoz kapcsólódó widgetjeim. Utolsó előttin az összes játékom ikonja van kirakva, és az utolsón az egy oldalas teljesen felesleges HTC Music Widget, amit csak a zenelejátszóba való belépésre használok.
-
Balinov
titán
válasz
tibi666 #1106 üzenetére
telon tudsz konyvet olvasni . En a Lorincz L Laszlo eletmu 80%-at 2,8"-on, egy SE P990en olvastam ki buszozas kozben.
ebookokat meg mindenfele forumrol, torrentrol,stb. erdeklodesi kortol, legalitastol fuggoen ugye
igazsagszerint ebook reader van ezer, de nekem specifikusan azert valt ez be,mert kezeli a mobipocket creatorral csinalt ebookjaimat
-
KaoszTom
aktív tag
Ugye ezt Te sem hiszed el, hogy működik? Létezik ilyen ébresztő, többek között a pulzust figyeli a csuklóra erősített karpereccel.
A mozgásérzékelő nem fogja kitalálni, milyen fázisban vagy. Egyébként hogy gondoltad, zsebreteszed a telót lefekvéskor?
Reggelre szép színes lesz a kijelzője...
Aktív témák
Hirdetés
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest