Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Bambanő háza tája
- Internet fejlesztés országosan!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
mumk
tag
válasz HardRic #1150 üzenetére
Nem tudom hogy próbáltad ezért leírom. Billentyűzet telepítés után a settings/language & keyboard menüben tudod engedélyezni a telepített billentyűzeteket, itt lehet őket beállíta, vibra, hang, skin (ha van) stb. Utánna bárhol ahol szöveget tudsz beírni, a szövegmezőt hosszan nyomva az input method menüben tudsz választani az aktív billentyűzetek közül. Ha ennek ellenére nem megy, akkor valszeg nem fut valamiért az adott android verzión.
MIUI 0.12.24.
-
petipetya
nagyúr
válasz HardRic #1197 üzenetére
Most nézem, hogy feltették rá a magyar fordításomat... Ezt még nem szántam élesbe, hisz elég nyers, azt hittem, hogy elküldik a magyarosított taskillert, amin még páran csiszolgattuk volna a különféle elnevezéseket.
Lehet szidni, ha valami értelmetlen benne.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Balinov
titán
-
válasz HardRic #1559 üzenetére
Ez nem a HTC vívmánya, a gyári Android Browser is tudja ezt vígan.
Nekem egyébként nagyon nem jön be kinézetre, a tabok határozottan idegesítenek, de egyébként korrekt stuff. Csak nem szabad a legújabb verzióra frissíteni, mert a Google kiszedette a YouTube videóletöltéseket belőle...
MartOOn: Na erről lemaradtam Mondjuk amennyit használtam, nem is csoda. Feltettem, de soha nem nyúltam hozzá, nem fájt a Power Control widget nyomogatása sose. (Mármint amiután kijött az 1.6, persze.)
“All nothings are not equal.”
-
MartOOn
addikt
válasz HardRic #1561 üzenetére
nekem is fent volt a dolphin hd fél napig... visszaraktam sima dolphint. sokkal használhatóbb sztem.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
válasz HardRic #1561 üzenetére
Azt nem mondom (hiszen nincs rálátásom), hogy nem ők fejleszthették, még az is lehet, hogy ők dobták be a közös Android forrásba. Az 100% viszont, hogy nem HTC specifikus, például a Milestone-on is ugyanúgy tördel a böngésző (kivéve ha bugos, ld. 2.0.1...)
“All nothings are not equal.”
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest