Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Egy ZTE Bladeről van szó, jelenleg nincs hozzá support, ám gyanús volt nekem, hogy ennyire nem megy a dolog. Utánanéztem, nem lehetséges ez. Az android nem támogatja ezt. Annyira beleszokott mindenki ezekbe az instabil vezetéknélküli (lassú) hálózatokba, hogy másra se tud gondolni és ilyen alapvető funkció marad ki. Amit mint mondtam, 7 éve már tudott a winmobile.
Valami szövegelés van róla, hogy root után valamit lehet mahinálni, de ez azért már a vicc kategória

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS TUF Gaming A15 Notebook! 7435HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Új 0km es garanciás asus zephyrus m16! Rtx 4080 / i9 / 32gb / 1tb / 240hz OLED MINI LED!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest