Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Egy ZTE Bladeről van szó, jelenleg nincs hozzá support, ám gyanús volt nekem, hogy ennyire nem megy a dolog. Utánanéztem, nem lehetséges ez. Az android nem támogatja ezt. Annyira beleszokott mindenki ezekbe az instabil vezetéknélküli (lassú) hálózatokba, hogy másra se tud gondolni és ilyen alapvető funkció marad ki. Amit mint mondtam, 7 éve már tudott a winmobile.
Valami szövegelés van róla, hogy root után valamit lehet mahinálni, de ez azért már a vicc kategória

-
ronaldo
őstag
Android PC Suite-ot raktam fel (a pandaappost) ami ilyen all-in-one progi, de abban nem látok ilyen funkciót.
Meg múltkor láttam a samsung pc suite-jét illetve a kiest is és abban sincs ilyen funkció.
Jelen esetben mondjuk nem samsung telefonról van szó, ezért ez az univerzális pc suite-t töltöttem le, de nem igazán működik (szinkronizál, letölt, feltölt a telefonra meg minden, de net nincs).
Merre kellene mozdulni? Ennyire nem lehet nehéz, ha egyáltalán lehetséges.
-
ronaldo
őstag
Az megoldható, hogy usb-vel rádugom a telefont a gépre és így legyen internet a telefonon? Mert ahol most vagyok csak kábeles net van, wifi router viszont nincs.
Remélem megoldható ez is, ha már n+1 éve a motorola mpx200 (és a winmo) is tudta

Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Megint kristályozik a Motorola
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Monsgeek m1v5 + Weikav Stars21 numpad - Outemu Silent switch - PBT HUN keycap
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Pixel 7
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest